117ting

Kunde

117ting

Hvad vi har lavet

Custom website inkl. unikt online bookingsystem

Hjemmeside (CMS)

Custom website

Website

117ting.dk

Custom website med unikt online bookingsystem

Vi har til 117ting opbygget et custom website med deres helt unikke, skræddersyede online bookingsystem, hvor kunder, der vil sælge varer via 117ting, frit kan booke lige præcis den stand og tidsperiode de ønsker.

Bookingsystemet er et moderne og administrations- og bookingsystem, som gør det let for kunderne at booke stande i 117tings genbrugsbutik. Med systemet kan 117tings kunder let og ubesværet sidde hjemmefra oh planlægge, se og booke deres stande. Kunderne kan nemt betale online ved booking, da siden er oprettet med en integreret betalings gateway.

Med vores bookingsystem Loppestand, kan 117ting nemt skabe overblik over deres forretning og i stedet fokusere på deres kundeservice og salg. Det er let at holde styr på reoler, stande, priser og kunder, og letter derfor hverdagen for medarbejderne.

117ting - case bookingsystem - SideWalk

Bag om 117ting

I sommeren 2016 slog 117ting dørene op i store lokaler på Marsvej i Randers. 117ting er et stort indendørs loppemarked, hvor man kan købe og sælge nyt og gammelt. Hos 117ting sætter man sine brugte og nye ting til salg på en eller flere af de fem forskellige standtyper. Man booker en (eller flere) af standene via 117tings hjemmeside, hvor man kan leje standen i én eller flere uger via et online bookingsystem.

117ting - case bookingsystem - SideWalk

Mangler du også et bookingsystem til din genbrugsbutik?

Vi har med flere års erfaring mulighed for at guide dig i den rigtige retning og give dig de bedste redskaber til en sikker og kvalitetsbevidst løsning inden du springer ud i dit nye eventyr. Udfyld blot formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.