A1 Consult

Re-design i ny WordPress + nyt blogmodul

A1 Consult Hjemmeside Case SideWalk
A1 Consult Hjemmeside Case SideWalk

Nyt webdesign i WordPress med ny blog

A1 Consult A/S tilbyder ekspertviden fokuseret omkring havne, vandbygning, fundering og udvikling af havvindmølleparker.

SideWalk stod for et totalt re-design af den eksisterende hjemmeside med optimeret UX og grafiske elementer samt sprog (engelsk/dansk) i WordPress.

A1 Consult fik optimeret deres cases i et nyt og bedre blogmodul, som kunne segmentere på kategori med contentsider pr. opgave i stedet for deres eksisterende PDF-modul.

Sitet er i samarbejde med A1 Consult udarbejdet med henblik på en stærkere international profil og tilstedeværelse på internettet.

Vi valgte WordPress pga. den intuitive backend og deres kendskab til WordPress.

  • Re-design
  • UX Design
  • WordPress
  • SEO 
A1 Consult Hjemmeside Case SideWalk

SEO målrettet en snæver målgruppe

SideWalk har i samråd med A1 Consult indarbejdet nogle keywords, som skal være med til at synliggøre deres tilstedeværelse på de organiske søgeresultater på Google inden for en meget snæver og målrettet gruppe af virksomheder og beslutningstagere.

SEO-arbejdet bygger på frontend SEO, hvor vi fokuserer på teksten, relevans, overskifter, ordtætheden og længden på tekster. 

Udover det arbejder vi med metadata i YOAST til WordPress samt linkbuilding for at styrke de tre faktorer, Google kigger på inden for SEO.

Vi fik skabt en online identitet som matchede vores nye strategi

Ulrik Max Jørgensen – Indehaver og Senioringeniør, A1 Consult A/S

Se siden her

Del på facebook
Del på linkedin
Del på email
sidewalk_logo