A1 Consult

Kunde

A1 Consult

Hvad vi har lavet

Optimeret webdesign i WordPress med ny blog og SEO

Hjemmeside (CMS)

WordPress

Website

a1consult.dk

Nyt webdesign i WordPress med ny blog

SideWalk stod for et totalt re-design af den eksisterende hjemmeside med optimeret UX og grafiske elementer samt engelsk/dansk sproglag i WordPress.

A1 Consult fik optimeret deres cases i et nyt og bedre blogmodul, som kunne segmentere på kategori med contentsider pr. opgave i stedet for deres eksisterende PDF-modul. Sitet er i samarbejde med A1 Consult udarbejdet med henblik på en stærkere international profil og tilstedeværelse på internettet.

A1 Consult - case - SideWalk

SEO målrettet en snæver målgruppe

Vi har i samråd med A1 Consult indarbejdet nogle keywords, som skal være med til at synliggøre deres tilstedeværelse på de organiske søgeresultater på Google inden for en meget snæver og målrettet gruppe af virksomheder og beslutningstagere.

SEO-arbejdet bygger på frontend SEO, hvor vi fokuserer på teksten, relevans, overskifter, ordtætheden og længden på tekster. Udover det arbejder vi med metadata i YOAST til WordPress samt linkbuilding for at styrke de tre faktorer, Google kigger på inden for SEO.

A1 Consult - case - SideWalk

Bag om A1 Consult

A1 Consult A/S tilbyder ekspertviden fokuseret omkring havne, vandbygning, fundering og udvikling af havvindmølleparker.

Besøg A1 Consults hjemmeside her.