AaB

Kunde

AaB

Hvad vi har lavet

Sports app med live features

Hybrid app udvikling

iPhone (iOS / Apple) + Android (Google)

Website

aabsport.dk

En ny dimension til fodboldoplevelsen - både på stadion og foran skærmen

I 2021 indgik SideWalk en spændende 3-årig samarbejdspartneraftale med Superligaklubben AaB. Aftalen indebærer bl.a. at SideWalk står for udvikling af AaBs officielle sports app, der blev lanceret i november 2021.

Den officielle AaB app giver fans mulighed for at få alle klubnyheder direkte i nyhedsfeedet, se kampprogram og få adgang til detaljerede statistikker fra truppen og alle kampe. Som en attraktiv feature har du mulighed for at oprette din egen personlige profil i Fanzonen, der giver dig adgang til deltagelse i livequizzer og afstemninger enten når du hepper på AaB på Aalborg Portland Park eller hjemme foran skærmen. Der er lækre præmier på højkant, og vinderne annonceres direkte på storskærmene på stadion.

AaB app’en giver dig eksklusiv adgang til:

  • Nyhedsfeed
  • Videoindslag
  • Stillingen i 3F Superligaen
  • Kampprogram
  • Live-konkurrencer og quizzer med fede præmier
  • Værdikuponer
  • Notifikationer på særlige nyheder og events

Download den officielle AaB app til iPhone i App Store eller til Android i Google Play. Så er du sikker på at være fuldt opdateret på hele Nordjyllands hold.

Få spændingen fra AaBs Superligakampe helt ind under huden med den officielle AaB app lige ved hånden!

AaB_case_SideWalk

Et unikt underholdningsunivers til klub og fans

Det er ikke første gang SideWalk sætter foden på grønsværen i landets bedste fodboldrække. Vi har tidligere udviklet officielle klub- og fan-apps for fodboldklubberne Randers FC og AC Horsens. Dynamikken, spændingen og interaktionen mellem klub og fans har været i højsædet under udviklingsprocesserne af de spændende features i disse apps.

SideWalks egenudviklede underholdningsunivers manifesterer sig i sportens tegn i klub- og fan-apps, der bl.a. giver fansene mulighed for at deltage i spændende konkurrencer med fede præmier på højkant. Disse konkurrencer kan bl.a. være Pausequiz og Stem på kampens spiller. Tilskuerne har mulighed for at følge med i quizzer, konkurrencer og vindere, der annonceres på stadions storskærme.

Idéen bag konceptet er at give tilskuerne en ekstraordinær og interaktiv oplevelse på stadion, som de ikke ville få ved at se kampen på tv.

Live quiz appen, en underholdningsapp der kører i halvleg, skaber interaktion på lægterne og sikrer at klubberne kan fastholde deres fans, og give dem en bedre oplevelse mens de er til bl.a. fodbold. Sports appen er en hybrid app, der er kompatibel med både Android, iOS (iPhone) og iPad. SideWalk har også mulighed for at udvikle quizzen til responsive websites hvis kunden ikke har en eksisterende app eller ikke ønsker quizzen integreret i denne. Vi arbejder løbende på flere spændende features til vores sports app.

Klubberne opretter selv de ønskede spørgsmål til quizzen. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Stort og småt om klubben, spillerne, kampen og meget mere.

Quizzen er integreret med klubbernes storskærme, så spørgsmål og vindere vises samtidig med afviklingen på appen.

Vi optimerer løbende disse sportsapps til nye versioner, så der kommer nye spændende features til glæde for appens brugere.

AaB_case_SideWalk

Vil du høre mere om vores app-univers?

Vil du høre mere om vores kompetencer inden for app udvikling?

Foruden de populære klub- og fan-apps til sportsklubber, har SideWalk udviklet apps for en lang række forskellige brancher – både i kommunalt og privat regi. F.eks. har vi udviklet appløsninger til flere kommuner, radiostationer, netværksfacilitering og tracking devices.

Vi har appudviklere inhouse med stor erfaring og knowhow inden for alle aspekter af app udvikling. Har du et specifikt behov eller ønsker du at høre mere om vores prædefinerede koncepter inden for apps, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak

Ronny_Dohm_CEO_SideWalk