AC Horsens

Kunde

AC Horsens

Hvad vi har lavet

Sports app med live features

Hybrid app udvikling

iPhone (iOS / Apple) + Android (Google)

Website

achorsens.dk

En ny dimension til stadionoplevelsen

SideWalk har stået for udviklingen af den officielle AC Horsens app, der giver fodboldklubbens fans en ekstra dimension til sportsoplevelsen på CASA Arena Horsens.
App’en fungerer ligeledes som et nyhedsfeed, der giver klubbens følgere mulighed for at se f.eks. nedtælling til kampe, optakt, nyhedsindslag, holdopstillinger, kampprogrammer og meget mere.

Når du køber billetter eller sæsonkort, bliver de hentet direkte ind i app’en og kan bruges ved entré til CASA Arena Horsens. Du skal være opmærksom på at anvende samme login (email) i app’en og billetsystemet.

Den officielle AC Horsens giver dig bl.a. følgende features:

 • Nyhedsfeed
 • ACH TV
 • Den aktuelle stilling i ligaen
 • Kampprogram
 • Konkurrencer
 • Billetter og sæsonkort
 • Netværks App (for medlemmer af AC Horsens Erhvervsnetværk)
 • Sponsortilbud og meget mere.

Fan Miljø
I denne spændende funktionalitet for fans og tilhængere er der mulighed for interaktivt at stemme på kampens spiller, deltage i Stadionquiz, gætte tilskuertal og vinde præmier som bliver lagt direkte ned på ens app / profil. Via Swipe-funktionalitet (som man bl.a. kender fra McDonald’s bestillingsskærme) kan stadionmedarbejderne udlevere præmierne direkte. F.eks. hvis man har vundet en fadøl og står i baren, viser man appen og den ansatte swiper præmien.

Via notifikationer får man direkte besked om spændende nyt i AC Horsens, f.eks. transfers, nye spillere m.m.

Billetter
Har man købt billetter, sæsonkort m.m. vises disse i appen og ens smartphone kan derved bruges som adgang, når man skal på stadion.
Man viser billetten på appen og den scannes ved indgangsmøllerne. Nemt, enkelt, hurtigt!
Vi har her lavet API integration til EVENTI som er det billetsystem, der anvendes af AC Horsens.

Notifikation
Via PUSH besked interface kan AC Horsens sende direkte PUSH beskeder til fans, netværksmedlemmer, sponsorer m.m. Denne funktionalitet giver AC Horsens en fantastisk mulighed for direkte kommunikation med brugerne.

Netværks App
Er man medlem af AC Horsens Erhvervsnetværk kan man tilgå netværket og se kommende netværksmøders dato, agenda og lokation m.m. Ligeledes kan man via medlemslisten finde de andre netværksmedlemmer, se oplysninger og tage direkte kontakt til disse medlemmer.

Man har mulighed for at lægge billede på sin netværksprofil samt relevant data omkring ens firma. Andre medlemmer har herved mulighed for nemmere at fremsøge ens firma / ens profil. Ovenstående funktionalitet gør, at medlemmer hurtigt kan interagere med hinanden + man bliver eksponeret over for alle netværksgrupperne (ikke kun den eller de grupper man er medlem i). Det øger kort sagt muligheden for at gøre god forretning medlemmer imellem.

SideWalks sports app er en hybrid app, der er kompatibel med både Android, iOS (iPhone) og iPad.

I foråret 2022 skal AC Horsens spille oprykningsspil i NordicBet Ligaen (tidl. 1. division), så mulighederne for en returbillet til landets bedste række, Superligaen, er store. Der vil med andre ord være masser af neglebidende spænding i klubbens hjemmekampe hen over foråret. Bliv en aktiv del af ”Fanzonen” i AC Horsens appen, og følg spændingen om oprykning til Superligaen på nærmeste hold. Appen giver dig også de seneste klubnyheder lige ved hånden.

Download AC Horsens app’en i Google Play eller App Store og følg klubben – helt tæt!

AC Horsens_case_SideWalk

Et unikt underholdningsunivers til klub og fans

Integrationer
Foruden billetintegration med EVENTI, kan vi nævne disse vigtige integrationer:

 • CRM system
  Der er lavet API integration mellem app’en og ACH CRM system (Clubtimiser). Dette betyder at der kan udveksles data og ACH ikke behøver at vedligeholde brugerdata på flere forskellige platforme. Dette betyder også at en bruger af Erhvervsnetværket straks genkendes af app’en, og får de beføjelser vedkommende har brug for i det netværk vedkommende er medlem af.
 • Sportsinnovation / Superligaen
  Der er lavet integration til Superligaen, så der hentes widgets direkte ned som f.eks. kampe, resultater, liveopdatering under kamp m.m.
 • ACH Website
  Via feeds er der lavet integration til ACHs hjemmeside, så vi får nyheder direkte fra hjemmesiden. Det betyder at ACH kun skal oprette og vedligeholde nyheder et sted.
 • SingleSignOn (SSO)
  Der er via API integrationerne lavet SSO (SingleSignOn), så man f.eks. kun behøver en bruger i billetsystemet, i appen, i erhvervsnetværket m.m. Kort sagt, man logger på en gang for at tilgå alle features.

Appen er den platform, som AC Horsens ønsker alt samlet på og kommunikeret ud på. Det er hele deres tankegang og mindset omkring appen.

Foruden AC Horsens har SideWalk udviklet populære fan-apps for Superligaklubberne Randers FC og AaB. Vi optimerer løbende de forskellige apps til nye versioner, så der kommer nye spændende features til glæde for appens brugere.

AC Horsens_Case_SideWalk

Har du brug for en app til din virksomhed?

Vil du høre mere om vores kompetencer inden for app udvikling?

Foruden de populære sportsapps har SideWalk udviklet apps for en lang række forskellige brancher – både i kommunalt og privat regi.

Vi har appudviklere inhouse med stor erfaring og knowhow inden for alle aspekter af app udvikling. Har du et specifikt behov eller ønsker du at høre mere om vores prædefinerede koncepter inden for apps, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak

Ronny_Dohm_CEO_SideWalk