Aros Facaderens

Kunde

Aros Facaderens

Hvad vi har lavet

WordPress hjemmeside & driftsaftaler

Webdesign

WordPress

Website

www.arosfacaderens.dk

Hjemmeside i WordPress udviklet af SideWalk

Aros Facaderens ønskede en ny hjemmeside til deres firma. Opgaven blev indledt med en workshop, hvor SideWalk præsenterede et re-designudkast for kunden, der kunne komme med egne ideer, forslag og eventuelle rettelser til opsætningen. Dette blev gjort for at sikre at kundens behov og ønsker blev opfyldt.

Efter første udkast blev godkendt, gik vi i gang med at udarbejde relevant UX-design af websitet, inden det endelige webdesign blev igangsat. Opsætningen og programmeringen af den mobilvenlige hjemmeside, er udført i WordPress, med en yderlige opsætning af en pagebuilder, som gør det lettere at rette og tilføje nyt content, og dermed letter arbejdsbyrden for kunden.

For at klæde kunden bedst muligt på til overdragelsen af hjemmesiden,  afholdte vi en workshop hvor der blev undervist i systemet, og der blev givet en gennemgang af funktionerne i programmet.

Aros Facaderens-case-SideWalk
0 %
forøget antal af konverteringer siden 1. januar 2021
0 %
fejlfri hjemmeside på teknisk SEO
0 %
øget konverteringsrate (fra 1,17% til 5,08%)

Yderligere arbejde og drift

For Aros Facaderens står vi desuden for:

  • SEO driftsaftale
  • Marketing driftsaftale
  • Google Ads driftsaftale
  • Grafisk materiale, både digitalt og trykt
  • Service og vedligeholdelse af hjemmesiden
Aros Facaderens_Case_SideWalk

Bag om Aros Facaderens

Aros Facaderens beskæftiger sig med professionel fliserens i hele landet. Firmaet består af de to brødre, Dani og Jacob Schulze, som altid har arbejdet tæt sammen, selvom de har haft hvert deres firma. Efter næsten 26 år med hver deres virksomhed indenfor samme servicegren, besluttede de at lægge firmaerne sammen. Det blev i starten til virksomheden algebekæmpelse.dk – de opdagede dog hurtigt at de ikke blev genkendt som dem de er, og derfor blev virksomheden omdøbt til Aros Facaderens.

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak

Per_Winkel_SideWalk
sidewalk_logo