Brocante Loppemarked og Reolmarked udvider og får implementeret SideWalk Loppestand bookingsystem

Kunde

Brocante Loppemarked og Reolmarked

Hvad vi har lavet

Loppestand bookingsystem med integration til Amero kassesystem (FlexPOS)

CMS

Custom Laravel

Website

Loppemarked-brocante.business.site/

Nye lokaler og nyt Loppestand bookingsystem til Brocante Loppemarked og Reolmarked

Pr. 1. marts 2021 flyttede Brocante Loppemarked og Reolmarked i nye lokaler i Ullerslev Centeret på det østlige Fyn mellem Nyborg og Odense, og fik i samme ombæring dobbelt så meget plads i forhold til de tidligere lokaler i Ullerslevs gamle frugtlager. Lokalet i Ullerslev Centeret er en gammel brugsforening på hele 630 kvadratmeter.

Brocante Loppemarked og Reolmarked er ejet af ægteparret Jette Bjerring-Pedersen og Bjarne Jønsson, der i forbindelse med en større oprydning for ca. elleve år siden fattede interesse for genbrug, vintage og retro. I 2019 købte parret Brocante Loppemarked og Reolmarked i det gamle frugtlager i Ullerslev.

I det nye lokale i Ullerslev Centeret bugner det af alverdens ting, der primært er centreret omkring fransk og nordisk stil, f.eks. møbler, franske caféborde, barstole og vitrineskabe.

SideWalk leverer Loppestand bookingsystem til Brocante Loppemarked og Reolmarked

I forbindelse med flytningen til de nye lokaler gik Jette Bjerring-Pedersen og Bjarne Jønsson i gang med en større renovering af det gamle brugslokale, og gjorde klar til den store åbningsdag 1. marts 2021. I samme ombæring blev der monteret reoler i de nye lokaler, som var møntet kommissionssalg. Her skulle folk have mulighed for at leje en reol og sætte egne ting til salg via kommission. Virksomheden har fokus på salg til både detail og engros.

Efterspørgslen på reolerne i det nye lokale var stor, og ejerne indså hurtigt at de havde brug for et unikt koncept til at styre de mange bookinger.

I denne henseende var SideWalks egenudviklede koncept til f.eks. reolloppemarkeder, Loppestand, som skabt til Brocante Loppemarked og Reolmarkeds behov. Dette fremgik også af dialogen og kommunikationen med indehaverne af Brocante, som godt kunne se potentialet og mulighederne i Loppestand for netop deres virksomhed, der nu også havde en profil med fokus på kommissionssalg fra udlejede reoler i butikken.

Med implementering af Loppestand bliver det nemt at administrere standbookinger og styre kundeordrer. Potentielle standlejere har mulighed for at se hvilke stande og reoler der er ledige direkte på hjemmesiden, og booke en stand eller reolplads med det samme. På samme tid vil butiksindehaveren altid have et samlet overblik over lejeperioder og hvilke stande, der pt. er udlejet i forretningen.

Bookingsystemløsningen til Brocante Loppemarked og Reolmarked er udviklet med integration til e-conomic, et perfekt økonomisystem til netop loppebutikker. e-conomic interagerer med Amero kassesystem (FlexPOS), så butiksindehaveren altid er sikker på at bogføre korrekt.

Du kan læse meget mere om Loppestand her – en revolutionerende galionsfigur på markedet inden for online bookingsystem totalløsninger til loppebutikker, loppesupermarkeder, reolloppemarkeder og secondhandbutikker.

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak

Per_Winkel_SideWalk
sidewalk_logo