Campo Grafisk

En skæv opgave blev til et samarbejde

Campo Grafisk Hjemmeside Case SideWalk
Campo Grafisk Hjemmeside Case SideWalk

Ny identitet og hjemmeside i WordPress

Campo Grafisk har i mange år været en større aktør inden for print- og trykbranchen med internationale kunder og en dedikeret tilgang til markedet.

SideWalk fik til opgave at skabe en mere moderne og nutidig identitet på deres hjemmeside.

Hjemmesiden skulle være understøttet af et simpelt og nemt CMS-system – derfor valgte vi i samråd med Campo Grafisk WordPress med fokus på udvikling og editering i et brugervenligt miljø.

SideWalk har udarbejdet et re-design og en ny identitet samt bedre UX (brugervenlighed) på sitet – herunder en mobilvenlig hjemmeside.

Sitet fik bl.a. implementeret et modul til deres vin- og øldesigner på sitet med bestilling. Designeren tilbyder brugerne at designe deres egen etiket på vin- og ølflasker.

  • WordPress
  • Re-design
  • UX og webdesign
  • Mobilvenlig hjemmeside
  • Serviceaftale 
Campo Grafisk Hjemmeside Case SideWalk

Sidewalk viser produkterne frem

Campo Grafisk ville med simpel visning af produktkategorier tilbyde deres kunder en optimal måde at komme i kontakt med dem.

Service, service og atter service er kodeordet i Campo Grafisk – derfor er contentsiderne simple og uden alt for mange elementer.

Campo Grafisk kan selv oprette nye produkter og vedligeholde sitet med nye tekster og billeder samt opbygge nye sider i WordPress.

I samarbejde på tværs af brancher, har vi været glade for SideWalk i forbindelse med vores nye hjemmeside.

Peter Bennike – Indehaver, Campo Grafisk

Se siden her

Del på facebook
Del på linkedin
Del på email
sidewalk_logo