CoSign

Udvikling af ny WooCommerce-platform

CoSign Webshop Case SideWalk
CoSign Webshop Case SideWalk

Ny webshop med custom designermodul

CoSign blev i forbindelse med ny identitet og Co-branding lanceret med en helt ny WooCommerce webshop med et custom integreret “designermodul”. 

Webshoppen fik udarbejdet nyt webdesign i tråd med den nye identitet kombineret med mere enkel UX (brugervenlighed) samt API  integration til e-conomics.

Derudover fik SideWalk integreret og implementeret en “designer” som sikrede, at brugerne kunne lave deres egne designs på bl.a. t-shirts, kopper, caps og klistermærker.

CoSign har tidligere været en del af netbiks.dk og t-shirtbix.dk og ligger i dag i Randers og servicerer kunder i hele Danmark inden for reklameartikler til både erhverv og private.

  • SEO
  • SEM
  • Linkbuilding
  • UX og webdesign
  • Facebook
CoSign Webshop Case SideWalk

Markedsføring af webshop

SideWalk har i forbindelse med lancering af ny webshop arbejdet med digital marketing samt vedligeholdelse af WooCommerce hjemmesiden.

Vores primære arbejde har været sparring omkring SEO, herunder metabeskrivelser og metatitler på webshoppen. Vi har arbejdet med optimering af linkbuilding-artikler til understøttelse af den on-going SEO.

Vi har været en del af den daglige markedsføring på Facebook og sammensat opslag og annoncer med fokus på en social tilstedeværelse på Facebook og det netværk som følger CoSign samt B2B awareness.

Desuden har vi opsat og administereret den daglige drift på SEM (Google Ads) hvor vi bl.a. optimerer kampagner og konto samt displayannoncer.

CoSign har selv stået for meget af det anviste design og bidraget med viden og produktkendskab samt flot kampagnemateriale.

Med SideWalk som bureau fik jeg den tryghed og sparring, som jeg havde brug for. 

– 

Se webshoppen her

Del på facebook
Del på linkedin
Del på email
sidewalk_logo