Dansk-vandbygning.dk -
Nyt digitalt visitkort

Kunde

Dansk Vandbygningsteknisk Selskab

Hvad vi har lavet

Ny WordPress hjemmeside + webhotel og hosting

Hjemmeside (CMS)

WordPress

Website

Dansk-vandbygning.dk

Ny hjemmeside i WordPress

Dansk Vandbygningsteknisk Selskab er en forening i Danmark, som ønskede en ny hjemmeside med et simpelt webdesign og et arkiv til deres arrangementer og diplomer.

SideWalk har udviklet og designet den nye hjemmeside i WordPress i samarbejde med foreningen, og lagt et levende sliderbillede i toppen af hjemmesiden for at skabe en stærkere og dybere tilknytning til deres identitet.

Sitet er opbygget med en Elementor som builder for at skabe enkel og nem navigering i backend CMS-systemet samt håndtering af nye upload af dokumenter og arrangementer.

Dansk Vandbygning - case - SideWalk

Hosting af WordPress i SideWalk

SideWalk supporterer dansk-vandbygning.dk med både webhotel & serverhosting. Desuden har vi ansvaret for, at deres WordPress hjemmeside løbende bliver opdateret til seneste versioner, herunder service på hack, fejl eller almindelig support på tekster og billeder.

Dansk-vandbygning.dk har indbygget elementor – en editor som understøtter deres WordPress-tema. Elementor er med til at give bedre brugervenlighed ved editering af indhold på siden såsom tekster og billeder m.m.

Dansk Vandbygning - case - SideWalk

Besøg sitet for Dansk Vandbygningsteknisk Selskab her.

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak

Per_Winkel_SideWalk

white paper

Få succes med dine annoncer!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hent vores White paper, som giver dig hjælp til succes med dine Facebook- og Instagram ads. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.