Dansk-vandbygning.dk -
Nyt digitalt visitkort

Kunde

Dansk Vandbygningsteknisk Selskab

Hvad vi har lavet

Ny WordPress hjemmeside + webhotel og hosting

Hjemmeside (CMS)

WordPress

Website

Dansk-vandbygning.dk

Ny hjemmeside i WordPress

Dansk Vandbygningsteknisk Selskab er en forening i Danmark, som ønskede en ny hjemmeside med et simpelt webdesign og et arkiv til deres arrangementer og diplomer.

SideWalk har udviklet og designet den nye hjemmeside i WordPress i samarbejde med foreningen, og lagt et levende sliderbillede i toppen af hjemmesiden for at skabe en stærkere og dybere tilknytning til deres identitet.

Sitet er opbygget med en Elementor som builder for at skabe enkel og nem navigering i backend CMS-systemet samt håndtering af nye upload af dokumenter og arrangementer.

Hosting af WordPress i SideWalk

SideWalk supporterer dansk-vandbygning.dk med både webhotel & serverhosting. Desuden har vi ansvaret for, at deres WordPress hjemmeside løbende bliver opdateret til seneste versioner, herunder service på hack, fejl eller almindelig support på tekster og billeder.

Dansk-vandbygning.dk har indbygget elementor – en editor som understøtter deres WordPress-tema. Elementor er med til at give bedre brugervenlighed ved editering af indhold på siden såsom tekster og billeder m.m.

Besøg sitet for Dansk Vandbygningsteknisk Selskab her.

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak

Per_Winkel_SideWalk
sidewalk_logo