Dansk-vandbygning.dk

Nyt digitalt visitkort

Dansk Vandbygningsteknisk Selskab Hjemmeside Case SideWalk
Dansk Vandbygningsteknisk Selskab Hjemmeside Case SideWalk

Ny hjemmeside i WordPress

Dansk vandbygningsteknisk selskab er en forening i Danmark, som ønskede en ny hjemmeside med et simpelt webdesign og et arkiv til deres arrangementer og diplomer.

SideWalk har udviklet og designet den nye hjemmeside i WordPress i samarbejde med foreningen og lagt et levende sliderbillede i toppen af hjemmesiden for at skabe en stærkere og dybere tilknytning til deres identitet. 

Sitet er opbygget med en elementor som builder for at skabe enkel og nem navigering i backend CMS-systemet samt håndtering af nye upload af dokumenter og arrangementer.

  • Design i WordPress
  • Webhotel & Hosting
  • Service- & Supportaftale
Dansk Vandbygningsteknisk Selskab Hjemmeside Case SideWalk

Hosting af WordPress i SideWalk

SideWalk supporterer dansk-vandbygning.dk med både webhotel & serverhosting. Desuden har vi ansvaret for, at deres WordPress hjemmeside løbende bliver opdateret til seneste versioner, herunder service på hack, fejl eller almindelig support på tekster og billeder.

Dansk-vandbygning.dk har indbygget elementor – en editor som understøtter deres WordPress-tema. Elementor er med til at give bedre brugervenlighed ved editering af indhold på siden såsom tekster og billeder m.m.

Det skulle være nemt og simpelt – det fik vi, og vi er tilfredse. 

– 

Se siden her

Del på facebook
Del på linkedin
Del på email
sidewalk_logo