Else O

Kunde

Else O

Hvad vi har lavet

Redesign af eksisterende hjemmeside

Webshop

WooCommerce

Website

Elseoshop.dk

Redesign, ny opsætning af WooCommerce webshop med Elementor udviklet af SideWalk

Else Olesen havde været ude for et hackerangreb og ønskede hjælp til at gøre sin webshop mere sikker. Det har vi løst ved at lave en ny opsætning af hendes WooCommerce webshop ved hjælp af plugins, bl.a. Elementor, netop for at få det bedst mulige resultat ud af det. Yderligere har vi skabt et dynamisk design, som hænger sammen med hendes øvrige hjemmesider.

Udover WordPress hjemmesiden med WooCommerce webshop,  har vi udarbejdet en vidensdatabase hvor der kan findes relevant information, og sørget for at det hele er mobilvenligt.

Else O - case - SideWalk

Yderligere hjælp og drift

For Else O står vi desuden for
  • Service- & vedligeholdelsesaftale
  • Webhotel og webhosting
Else O - case - SideWalk

Bag om Else O

Oprindeligt er Else Olesen uddannet sygeplejerske, Men med tiden blev hun mere og mere frustreret over, at hun ikke var i stand til at hjælpe sine patienter med deres seksualitet, og hun havde et stort ønske om at hjælpe sine patienter. Dette gjorde at hun i 2008 valgte at uddanne sig til sexolog og parterapeut med speciale i sexologisk rådgivning. Og i dag bruger hun sin tid på at hjælpe mennesker med at opnå et dejligt sexliv på trods af de daglige problemer, mange oplever samt vejlede og hjælpe personer med handicap eller sygdom. Både i offentligt og privat regi.

I 2010 åbnede hun sin webshop, Else O Shop hvor der forhandles de bedste erotiske hjælpemidler på markedet, som kan gøre det muligt eller nemmere at have et dejligt sexliv på trods af eventuelle fysiske udfordringer og seksuelle dysfunktioner.

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak

Per_Winkel_SideWalk