Et Fint Farvel

Kunde

Et Fint Farvel

Hvad vi har lavet

WordPress hjemmeside, redesign, mockup og mobiloptimering

Webdesign

WordPress

Website

Etfintfarvel.dk

Mockup, redesign og nyt WordPress website udviklet af SideWalk

Et Fint Farvel ønskede en hjemmeside som skulle sammenkoble deres afdelinger, og gøre det nemt at finde information om hvor deres afdelinger befinder sig samt kontaktoplysninger. Disse elementer passede godt til en WordPress løsning, som er noget vi arbejder med dagligt.

Udover WordPress hjemmesiden, har vi udarbejdet et redesign (mockup) af deres tidligere website, sørget for den er mobilvenlig og designet et fælleslogo for deres kæde.

Vi har yderligere undervist Et Fint Farvel i systemet, for at klæde dem bedst muligt på.

0 %
øget trafik siden overtagelse
0 %
stigning i søgeordsværdi siden 1. marts 2021
0 . plads
på en lang række vigtige lokale søgeord (SEO)

Yderligere hjælp og drift

For Et Fint Farvel står vi desuden for

  • SEO driftaftale
  • Google Ads driftaftale
  • Service- & vedligeholdelsesaftale
  • Webhotel og webhosting

Bag om Et Fint Farvel

Med over firs år i branchen, er Brdr. Oest, der officielt åbnede i 1938, Randers’ ældste begravelsesforretning. Trods en lang og traditionsrig historie fremstår virksomheden moderne og tidssvarende. Udviklingen for den familieejede virksomhed har medført at søskendeparret Hanna og Jan Nørager Sørensen i dag er indehavere af seks begravelsesforretninger i Østjylland, der går under det fælles navn Etfintfarvel.dk.  

I 2014 overtog Hanna og Jan Nørager Sørensen begravelsesforretningerne Brdr. Oest i Randers og Bastrups Eftf. i Hadsund efter deres far Bent Møller Sørensen, som stadig er tilknyttet forretningssammenslutningen som bedemand. I de mellemliggende år har Hanna og Jan Nørager Sørensen overtaget ejerskabet af yderligere fire begravelsesforretninger: Nanny S. Kristensens Eftf. og Søren Rønders Eftf. i Grenå, Glerups Eftf. i Allingåbro samt Ebeltoft og Omegns begravelsesforretning i Ebeltoft.

Etfintfarvel.dk har en ambition om at følge med tiden og kombinere tradition med nytænkning, og i den optik være til stede for borgerne i de forskellige lokalsamfund, som begravelsesforretningerne repræsenterer.

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak

Per_Winkel_SideWalk
sidewalk_logo