Flower Kids

Kunde

Flower Kids

Hvad vi har lavet

WordPress inkl. integreret bookingsystem med API til Amero

Hjemmeside (CMS)

WordPress

Website

flowerkids.dk

Unikt CMS bookingsystem til loppestande

De sidste år har interessen for bookingsystemet til håndtering af stande i loppebutikker været en del af vores koncepter. Vi blev i samarbejde med Amero i Aarhus kontaktet vedr. en integration mellem Amero (flexPOS) og et online bookingsystem. Siden da har vi udviklet og markedsført et af markedets bedste online bookingsystemer til håndtering af standbookinger samt administration af kundeordrer til flere større loppebutikker i Danmark.

Flower Kids har startet en loppebutik op i Aarhus og anvender vores backend-system til at administrere alle stande, perioder, priser og billeder. Systemet kan ud over håndtering af online booking, varetage overblikket over udlejede stande og sende ordrer direkte til kassesystemet fra Amero, som varetager kundens etiketter og økonomi.

Flower Kids kan i dag administrere deres butik professionelt med SideWalk Loppestand.

En hjemmeside med stærk signalværdi og bookingsystem

Det skal være nemt at være “loppestand”-ejer i dag. Forventningerne til funktionalitet og brugervenlighed skaber rammerne, og denne nye WordPress side med integreret bookingsystem med API til Amero (flexPOS) er den fuldendte motor for alle “lopper”.

WordPress siden blev designet i samarbejde med Flower Kids og har en stærk signalværdi – kommunikationen med billederne er skarpe og med til at skabe rammerne for en succes online.

Mangler du også et bookingsystem til din loppestands forretning?

Vi har med flere års erfaring mulighed for at guide dig i den rigtige retning og give dig de bedste redskaber til en sikker og kvalitetsbevidst løsning inden du springer ud i dit nye eventyr. Udfyld blot formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak

Per_Winkel_SideWalk
sidewalk_logo