Flower Kids

Webportal til online booking af stande hos Flower Kids i Aarhus 

Flower Kids Hjemmeside og SideWalk Loppestand Case
Flower Kids Hjemmeside og SideWalk Loppestand Case

Unikt CMS bookingsystem til loppestande

De sidste år har interessen for bookingsystemet til håndtering af stande i loppebutikker været en del af SideWalks koncepter. SideWalk blev i samarbejde med Amero i Århus kontaktet vedr. en integration mellem Amero (flexPOS) og et online bookingsystem.

Siden da har SideWalk udviklet og markedsført et af markedets bedste online bookingsystemer til håndtering af standbookinger samt administration af kundeordrer til flere større loppebutikker i Danmark.  

Flower Kids har startet en loppebutik op i Aarhus og anvender vores backend system til at administrere alle stande, perioder, priser og billeder.

Systemet kan ud over håndtering af online booking varetage overblikket over udlejede stande og sende ordrer direkte til kassesystemet fra Amero, som varetager kundens etiketter og økonomi.

Flower Kids kan i dag administrere deres butik professionelt med SideWalk Loppestand.

  • Loppestand 
  • Bookingsystem
  • Serverhosting og webhotel
  • Service og supportaftale
  • WordPress
  • Webdesign
  • API (integration til Amero)
Flower Kids Hjemmeside og SideWalk Loppestand Case

En hjemmeside med stærk signalværdi og bookingsystem

Det skal være nemt at være “loppestand”-ejer i dag. Forventningerne til funktionalitet og brugervenlighed skaber rammerne, og denne nye WordPress side med integreret bookingsystem med API til Amero (flexPOS) er den fuldendte motor for alle “lopper”.

WordPress siden blev designet i samarbejde med Flower Kids og har en stærk signalværdi – kommunikationen med billederne er skarpe og med til at skabe rammerne for en succes online.

Se siden her

Del på facebook
Del på linkedin
Del på email