Henrik Dahl Netværk -
Officiel netværks app til Henrik Dahl

Kunde

Henrik Dahl Netværk

Hvad vi har lavet

Udvikling af hybrid app

Hybrid app udvikling

iPhone (iOS / Apple) + Android (Google)

Website

Henrikdahlnetvaerk.dk

Henrik Dahl og kimen til opgaven

Henrik Dahl Netværk blev stiftet tilbage i 2010. Grundlæggeren og manden bag navnet, er den kendte journalist og DR1-vært, der tog danskerne med storm i de populære forbrugerprogrammer Rene ord for pengene og Rabatten, der løb over skærmen i slutningen af 90’erne og starten af 00’erne.

I dag er Henrik Dahl selvstændig med sit eget businessnetværk og egenudviklede koncept i Århus, Randers og Grenaa.

Med dedikation, passion og humor er Henrik Dahl en inspirerende og formidlingsstærk drivkraft bag de forskellige netværk, der på tværs af brancher genererer sparring, videndeling, interaktion, kontakter og nyt kundepotentiale deltagerne imellem.

Ronny Dohm, indehaver af SideWalk, er aktivt en del af Henrik Dahls businessnetværk, og i den kontekst opstod dialogen omkring de mange muligheder og potentialer, der lå i en app til facilitering af Henrik Dahl netværket. Herfra var der ikke langt fra ord til handling, og udviklingen af den officielle Henrik Dahl Netværk App blev hurtigt sat i værk. Henrik Dahl var en engageret sparringspartner i processen for at sikre at appen nu også kom til at ”sidde i skabet”.

Grundkernen og hele ideen med appen var at medlemmer hurtigt og nemt kunne se kommende (og tidligere) netværksmøder, de enkelte agendaer til møderne, medlemslister samt skabe kontakt hinanden imellem uden for netværksmøderne. Desuden er det også muligt at melde afbud til netværksmøderne samt modtage vigtige beskeder direkte fra Henrik Dahl omkring netværksarrangementer gennem appen via PUSH beskeder.

Appen er opbygget efter ”keep it simple”-princippet, så det er så nemt og brugervenligt som muligt for medlemmerne. Gennem udviklingsprocessen har SideWalk kørt en UX gennemgang (user experience) netop for at sikre, at appen blev så intuitiv og brugervenlig som muligt. Appen er naturligvis udviklet til både iPhone (iOS / Apple) samt Android (Google).

Bag appen ligger der et veludbygget CMS system hvor Henrik Dahl selv kan styre indhold i appen, medlemmer, medlemsgrupper m.m.

Du kan læse meget mere om Henrik Dahl Netværk lige her.

Henrik Dahl Netværk - case - SideWalk

Én app til at samle netværket

Nedenfor kan du se et udpluk af de mange elementer, som SideWalk har implementeret i Henrik Dahl Netværk App:

• Ubegrænset oprettelse af grupper (f.eks. Randers 1 + 2, Århus 1 + 2 m.m.)

• Ubegrænset oprettelse af brugere og tilknytning af brugere til en eller flere grupper

• Ubegrænset oprettelse af møder / events / arrangementer med tilknytning til grupper. Disse figurerer med næste dato øverst på forsiden af appen

• Der kan knyttes en agenda i PDF-format til et møde / event

NETVÆRKS-NYT – Henrik Dahl kan oprette og vise netværksnyt

• Møder / events + NETVÆRKS-NYT der har fundet sted kan lægge sig i en “Historikliste”

• Når en bruger oprettes, sendes der et link til e-mailadressen omkring udfyldning af password

• ”Glemt password” funktion i appen

• Henrik Dahl kan quick deaktivere en bruger

• PUSH-interface integreret i backend med mulighed for at udsende PUSH-notifikationer til brugerne i lister (eller samlet)

• Ved installation samles der permissions ind, så der gives lov til at benytte PUSH til brugerens mobil

• Medlemslister så brugerne kan se de andres kontaktinfo i den gruppe de er med i

• Indstillinger hvor Henrik Dahl kan indskrive f.eks. GDPR, som vises når brugerne har downloadet og logget på appen

• Mulighed for at afmelde arrangementer, hvis du er forhindret i at møde op

Henrik Dahl Netværk App er en hybrid app, hvilket vil sige at den er udviklet til at være kompatibel med både iPhone (iOS / Apple) og Android (Google).

Du kan læse meget mere om Henrik Dahl Netværk lige her.

Specialudviklet app til netværksadministrering

Hos SideWalk har vi altid haft fokus på vores special- og egenudviklede koncepter – et element, der har differentieret os i branchen og gjort os til first movers på flere felter.

SideWalk Netværks app er endnu et koncept i rækken, som vi har stor tiltro til. Netværks appen er en brugervenlig applikation, der giver dig en lang række fordele i forhold til at planlægge og strukturere arbejdsgangen i din netværksgruppe.

Networking er et centralt element for både erhvervsdrivende og forretningsfolk – og står du som facilitetsadministrator for en netværksgruppe, har du nu muligheden for at give dig selv stor frihed og spændvidde i forhold til at holde din netværksgruppe ajour med mødeoversigter, agendaer, vigtige beskeder og informationer. Alt dette og meget mere, har du direkte adgang til med SideWalk Netværks app.

Styr netværket i intuitive steps med SideWalk Netværks app

SideWalk Netværks app har brugervenlighed og fleksibilitet for øje, og der ligger et tilbundsgående UX studie (user experience) til grund for udviklingen for at sikre et intuitivt og flowstyret produkt.

Står du og mangler et værktøj, der 100 % faciliterer din netværksgruppe? Så behøver du ikke lede længere. SideWalk Netværks app har alt hvad du behøver.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere informationer.

Henrik Dahl Netværk - case - SideWalk

Henrik Dahl Netværk App i App Store og Google Play

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak

Ronny_Dohm_CEO_SideWalk