JLM teknik

Kunde

JLM teknik

Hvad vi har lavet

Webshop + online markedsføring + grafisk design

Webshop

WooCommerce

Website

Jlmteknik.dk

Et spadestik dybere ned i løsningen

Webshopløsningen for JLM teknik blev indledt med en workshop, hvor SideWalk præsenterede et designudkast (mock-up) for kunden, der så kunne komme med egne ideer og forslag til opsætningen.

Efter godkendelse fra JLM teknik gik vi i gang med at udarbejde relevante UX-designs for hovedsider og udvalgte undersider inden produktion af det endelige webdesign til webshop blev iværksat.

Installation og konfiguration af WordPress med E-commerce løsning til webshop indebar i denne kontekst bl.a. nedenstående funktioner og features:

 • Sideopsætning
 • Opsætning af kontaktformular på kontaktsiden
 • Dansk sprog i administration
 • Valuta – webshopfunktion (variabel indstilling pr. land eller sprog)
 • Opsætning af pris- og rabatstruktur
 • Datamigrering af eksisterende produkter samt opsætning af produktvarianter, priser og valuta samt billeder
 • Metatags og metabeskrivelser modul fuld tilgængelig på sider og produkter (SEO)
 • Mediemanager til upload og håndtering af billeder
 • Installation af Google Analytics
 • Webhotel & Hosting (SideWalks kunder har en gennemsnitlig oppetid på 99,3%)
 • Løsningen er responsiv, og kan bruges på alle enheder.
JLM teknik - case - SideWalk

Online markedsføring, SEO og grafisk design

Foruden webshopløsningen står SideWalk for online markedsføring, diverse SEO optimering og grafisk design. Vi har bl.a. udviklet plakat til en messe og et nyt produktkatalog til JLM teknik. I den løbende marketing driftsaftale for JLM teknik arbejder vi med Facebook annoncering, der bl.a. har været målrettet at generere leads og lede nye besøgende ind til hjemmesiden/webshoppen. Derudover står SideWalk også for Google Ads, primært Google Shopping annoncer.

JLM teknik - case - SideWalk

Bag om JLM teknik

JLM teknik (Jysk Løfte- og Maskinteknik) har base i Hobro og blev grundlagt i 1997. Det er en 100% danskejet virksomhed, der både har egenudviklet produktion og distribution af anerkendte internationale brands i deres portefølje.

Inden for dansk industri er JLM teknik en af de mest anerkendte leverandører af kraner, løfteudstyr og håndteringsløsninger.
JLM tekniks egenudviklede produkter tæller bl.a. væg- og søjlesvingkraner, vakuumløftere, glassug og løftevogne. Derudover forhandler JLM teknik bl.a. det anerkendte amerikanske brand Wood’s Powr-Grip, der er markedsførende inden for produktion af vakuumsugekopper.

JLM teknik har i dag 25 medarbejdere fordelt på hovedafdelingen i Hobro samt vores afdeling i Greve på Sjælland. Fra disse to afdelinger kan JLM teknik altid rykke hurtigt ud med en landsdækkende og kompetent service.

JLM teknik leverer løsninger til en lang række forskellige brancher.

Besøg JLM tekniks hjemmeside her.

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak

Per_Winkel_SideWalk