Kram & Co

Kunde

Kram & Co

Hvad vi har lavet

Loppestand bookingsystem med integration til Amero kassesystem

CMS

Custom Laravel

Website

Kramogco.dk

Unikt loppestand bookingsystem

SideWalk har udviklet et af markedets bedste koncepter til loppebutikker – vi har døbt det Loppestand. Med Loppestand bookingsystem har butikkerne en strømlinet og intuitiv mulighed for at håndtere standbookinger og administrere kundeordrer, holde overblik over lejeperioder og udlejede stande. Med sådan et system letter det arbejdsgangen i jeres virksomhed, netop fordi det hele er samlet ét sted. Det er nemt for jer virksomheder som køber bookingsystemet, men det er også nemt for jeres kunder at benytte, da de kun skal igennem 5 forskellige små steps, også har de lejet en loppestand.

Det er netop et Loppestand bookingsystem, vi har leveret til Kram & Co. Den unikke løsning til Kram & Co er et Loppestand bookingsystem med integration til Amero kassesystem (FlexPOS), der interagerer med kasseapparatet og styrer de enkelte standlejeres økonomi.

Brugt finder hjem hos Kram & Co

Kram & Co er et stort indendørs loppemarked beliggende i Holbæk, der har åbent stort set hver dag året rundt. Konceptet er centreret omkring kommissionssalg, hvor man som standlejer kan leje en stand og sælge sine ting fra den uden at være afhængig af at skulle passe standen. Standlejer skal bare sørge for at fylde op på hylderne, når varerne bliver solgt. Kram & Co er en oase for dem, der elsker at købe og/eller sælge spændende brugte ting til ægte ”loppepriser”. Her finder du ikke noget standardvaresortiment, men et spændende, spraglet og rigt varieret udvalg af genbrugsvarer, som opbygges alene af Kram & Co’s standlejere.

Loppemarkedskonceptet med kommissionssalg har i de senere år nydt stor popularitet over hele landet.

Kram & Co’s mission er at gøre det både let og nemt, og samtidig økonomisk og sikkert for alle at handle brugte ting og sager hos Kram & Co.

Læs meget mere om Loppestand her – markedets ubestridt bedste totalløsning inden for online bookingsystem til loppebutikker, loppesupermarkeder og secondhandbutikker. Du har også mulighed for at udfylde formularen nedenfor. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak

Per_Winkel_SideWalk
sidewalk_logo