Kreston SR

Mockup samt nyt grafisk layout forud for opsætning i ny WordPress samt SEO-aftale

KrestonSR_Case_SideWalk
KrestonSR_web_case

Mockup og grafisk layout til ny WordPress hjemmeside

Kreston SR er et statsautoriseret revisionsfirma med fire afdelinger i Jylland: Silkeborg, Herning, Randers og Kolind. Kreston SR tilbyder ydelser inden for revision, regnskab, rådgivning, bogføring og løn samt SKAT.

Kreston SR har værdi for kunden i højsædet. Revisionsfirmaets primære kundekreds er primært ejerdrevne virksomheder, både mindre vækstvirksomheder og mellemstore virksomheder, indenfor de fleste typer erhverv. 

For Kreston SR har SideWalk stået for re-design af deres eksisterende hjemmeside til opsætning i ny WordPress template. Kreston SR havde en veludført brandguide til rådighed, som SideWalks grafiker anvendte som pejlemærke i arbejdet med et nyt grafisk layout til hjemmesiden. 

I arbejdet med opsætningen af hjemmesiden i det nye WordPress template, blev hjemmesiden i samme ombæring mobiloptimeret, så den opnåede fuld responsivitet.

  • Re-design
  • Grafisk layout
  • WordPress
  • Mobiloptimering
  • SEO 
KrestonSR Mockup desktop

SEO-aftale målrettet lokation og lokal optimering

I kølvandet på redesignet og udviklingen af det nye site for Kreston SR, indgik SideWalk en SEO aftale med revisionsfirmaet. 

Første step i aftalen var at udarbejde en søgeordsanalyse, der skulle fungere som grundlag for udarbejdelse af søgeordsoptimerede og indholdsrige tekster til det nye site, som SideWalk ligeledes varetog.  

I SEO-arbejdet har SideWalk ligeledes fokuseret på lokation og lokal optimering ud fra hver enkelt af de fire Kreston-afdelinger. 

Se siden her

Del på facebook
Del på linkedin
Del på email