Kreston SR

Kunde

Kreston SR

Hvad vi har lavet

UI/UX design + SEO

Hjemmeside

WordPress

Website

krestonsr.dk

Mere end bare en lokal statsautoriserede revisor

Kreston SR ønskede sig en ny hjemmeside til at promovere og informere om sine services indenfor revision og regnskab. Vi skabte et moderne website, hvis primære fokus er at informere om deres konsulentydelser. Kreston SR havde en veludført brandguide til rådighed, som vi brugte som pejlemærke i arbejdet med et nyt visuelt udtryk til deres hjemmeside.

I arbejdet med opsætningen af hjemmesiden, blev hjemmesiden i samme ombæring mobiloptimeret, så den opnåede fuld responsivitet.

SideWalk-case_KrestonSR_desktop-mockup

SEO-aftale målrettet lokation og lokal optimering

I kølvandet på redesignet og udviklingen af det nye site for Kreston SR, indgik vi en SEO aftale med revisionsfirmaet.

Første step i aftalen var at udarbejde en søgeordsanalyse, der skulle fungere som grundlag for udarbejdelse af søgeordsoptimerede og indholdsrige tekster til det nye site, som vi ligeledes varetog.

I SEO-arbejdet har vi ligeledes fokuseret på lokation og lokal optimering ud fra hver enkelt af de fire Kreston-afdelinger.

SideWalk-case_KrestonSR_mobil-mockup

Bag om Kreston SR

Kreston SR er et statsautoriseret revisionsfirma med fire afdelinger i Jylland: Silkeborg, Herning, Randers og Kolind. Kreston SR tilbyder ydelser inden for revision, regnskab, rådgivning, bogføring og løn samt SKAT.

Kreston SR har værdi for kunden i højsædet. Revisionsfirmaets primære kundekreds er primært ejerdrevne virksomheder, både mindre vækstvirksomheder og mellemstore virksomheder, indenfor de fleste typer erhverv.

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak

Per_Winkel_SideWalk