Lectus Safety

Kunde

Lectus Safety

Hvad vi har lavet

Laravel B2B webshop

Webshop

Laravel

Ny Laravel webshop med integration til inspHire via API

Webshopløsningen for Lectus Safety blev indledt med en workshop, hvor SideWalk præsenterede et designudkast (mock-up) for webshoppen, hvortil Lectus Safety kunne komme med egne idéer og forslag til opsætningen. Herefter blev der udarbejdet en løsningsmodel ud fra de ønsker Lectus Safety havde.

Efter godkendelse af designet fra Lectus Safety, gik vi i gang med at udarbejde en prototype af webshoppen (et mock-up) hvor vi havde UX i baghovedet, netop for at webshoppen blev brugervenlig. Og da det blev godkendt af kunden, startede udviklingen af hjemmesiden Laravel med integration til inspHire via API.

Lectus Safety-case-SideWalk

Elementer vi yderligere har lavet

Yderligere elementer:

  • Mobilvenlig / responsivitet
  • Sproglag
  • Undervisning i CMS

 

Som standard tilbyder SideWalk alle kunder, der køber en webløsning hos os, den nødvendige oplæring og undervisning i det pågældende CMS-system inden sitet og/eller webshoppen går ”live”. Dette skal være med til at klæde slutbrugeren på til selv til at kunne administrere arbejdet i det pågældende CMS-system med hensyn til bl.a. at oprette produkter, kampagner, tekster og billeder. Når løsningen er gået i luften har kunden yderligere en måneds gratis mail- og telefonsupport på fejl og mangler i løsningen.

Lectus Safety_case_SideWalk

Bag om Lectus Safety

Lectus Safety leverer og udlejer sikkerhedsudstyr til andre virksomheder. De ønsker at gøre sikkerhed enkelt, hvor deres kunder får en unik mulighed for at leje ellers  omkostningstungt sikkerhedsudstyr. På den måde slipper kunderne for bekymringer vedrørende store kapitalbindinger, tidskrævende vedligehold og lovpligtige eftersyn.

De interne kompetencer i Lectus Safety er centreret omkring undervisning, service og salg af sikkerhedsudstyr. Deres høje faglighed og branchekendskab er deres kunder garanti for, at kvalitet og service altid er i top.

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak

Per_Winkel_SideWalk
sidewalk_logo