Unikt bookingsystem til ny secondhandshop i Ørestad

Kunde

LeLop

Hvad vi har lavet

WordPress hjemmeside + bookingsystem

CMS

WordPress + Custom Laravel

Website

lelop.dk

Ny WordPress hjemmeside og bookingsystem

Som helt ny virksomhed, der stod klar til at invitere kunderne inden for i Ørestad, skulle LeLop have opbygget deres online tilstedeværelse fra bunden. I den forbindelse udviklede vi en standard WordPress hjemmeside med Elementor som pagebuilder. Denne løsning gør det nemt for LeLop selv at vedligeholde og optimere hjemmesiden.

Følgende features blev implementeret i WordPress standardløsningen:

  • Standarddesign
  • WordPress med Elementor pagebuilder
  • Undervisning i systemet
  • Webhotel & Hosting
  • Supportaftale
side-walk_case_lelop_bookingsystem

Essensen af løsningen til LeLop: Loppestand bookingsystem

Glasuren på kagen i SideWalks arbejde for LeLop var dog implementeringen af Loppestand bookingsystem – Vores egenudviklede flagskib til bl.a. loppebutikker og reolloppemarkeder. Dette koncept var som skabt til LeLops profil, der er centreret omkring kommissionssalg af genbrugsvarer fra stande i butikken. Loppestand bookingsystem giver LeLops kunder mulighed for at booke en stand direkte online via hjemmesiden. Loppestand bookingsystem giver butikken mange fordele i forhold til bl.a. håndtering og administration af standbookinger samt styring af kundeordrer. Loppestand bookingsystem giver samtidig det forkromede overblik over lejeperioder og udlejede stande i forretningen.

Bookingsystemløsningen til LeLop er et Loppestand booking system med integration til e-conomic, et perfekt økonomisystem til netop loppebutikker. e-conomic interagerer med Amero kassesystem (FlexPOS), så butiksindehaveren altid er sikker på at bogføre korrekt.

Læs meget mere om Loppestand her – en ener på markedet inden for online bookingsystem totalløsninger til loppebutikker, loppesupermarkeder, reolloppemarkeder og secondhandbutikker.

SideWalk-case_LeLop_iphone-mockup

Bag om LeLop

I sommeren 2021 slog LeLop dørene op i Ørestad i København. Butikken drives af Heidi Kæmmer og hendes datter, Laura.

LeLops interiør er udformet som et spændende reolloppemarked, hvor alle kan leje en reolstand og sælge ud af sine brugte ting. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for hvad man kan sætte til salg i LeLop – og ligeså, for ”loppejægerne” hvad man kan være heldig at finde i butikken!

Konceptet i LeLop er centreret omkring at standkunder kan booke en reol i butikken, hvor man kan sælge stort set alt – tøj, bøger, keramik, legetøj, lp’er, film, billeder, vintage- og retroeffekter, osv. Reolen lejer man for én eller flere uger, som man betaler for, og så får LeLop et kommissionsbeløb af salget. Som lejer skal man ikke gøre mere end at booke en reol og fylde den op i butikken, og så klarer LeLops personale resten. Man kan også medkøbe bøjler, prisskilte og tøjalarmer til sin reol.

Besøg LeLop her.

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak

Per_Winkel_SideWalk
sidewalk_logo