Mexican Heart på vækstrejse
med ny webshop

Kunde

Mexican Heart

Hvad vi har lavet?

Webshop

Webshop

Woocommerce

Website

mexicanheart.dk

Webshop giver flere kunder i butikken

Autentisk virksomhed med ny webshop

Mexican Heart sælger ikke ‘bare’ mexicansk mad. Deres forretning er en stor del af deres liv, og de arbejder hårdt for, at flere mennesker skal kende deres brand. Det nye webshop-design er tro mod den historie, Mexican Heart gerne vil fortælle. Historien om Jakob og hans hustru Guadeloupe, som er født i Mexico, og deres fælles kærlighed for det mexicanske køkken samt specialiteter – alt hentet hjem fra Mexico. 

Det er en glødende passion, som de gerne vil dele med så mange som muligt, fordi de ved, at deres råvarer fra Mexico gør hele forskellen. SideWalk integrerede et design, lavet af Guadeloupes bror, i WordPress og skabte et mere autentisk univers.

SideWalk-case_MexicanHeart-webshop_desktop-mockup

Mexican Heart kommer kunderne i møde med ny webshop 

Den gamle hjemmeside havde begrænsede muligheder. Mexican Heart ville gerne selv oprette varer, billeder og tekster og dermed betjene kunderne bedst muligt. Den nye webshop giver dem mulighed for at drive den forretning, de drømmer om og med SEO-optimering får flere mennesker øjnene op for deres brand. Besøg webshoppen her.

Den simple menu struktur på siden gør, at kunden nemt kommer til det færdige produkt og bliver eksponeret for tilvalgsprodukter, som matcher det, de lægger i kurven. Det vil med andre ord sige, at hvis man tager tacos fra hylden, bliver man eksponeret for salsa og andet, man normalt skal bruge, når der skal tacos på bordet.

Digital markedsføring betaler sig 

Vi har siden april 2021 hjulpet Mexican Heart med at nå ud til flere kunder via digital markedsføringGoogle ads og Facebook annoncering gør det nemmere at nå kunderne med relevante tilbud. E-mailmarkedsføring giver de kunder, som vil mere end bare handle i butikken, mulighed for at blive en del af ‘familien’ med en ekstra service i form af et nyhedsbrev med opskrifter, nyheder og rabatter.

SideWalk-case_MexicanHeart-webshop_iPhone-mockup

Skal vi også med på din rejse? 

Har du brug for hjælp til at vækste dit salg? Vi har en skræddersyet webshop til netop dit behov. En hjemmeside gør besøgende til kunder.