Modeloppen

Kunde

Modeloppen

Hvad vi har lavet

Specialiseret website med unikt online bookingsystem

Hjemmeside (CMS)

Custom inkl. bookingsystem

Website

modeloppen.dk

Website med unikt online bookingsystem

Til Modeloppen har vi bygget et specialiseret website, med et online bookingsystem, der er unikt og skræddersyet præcis til dem. Her kan kunder der vil sælge genbrugsvarer via Modeloppen, frit booke den stand og tidsperiode, som de ønsker.

Bookingsystemtet er et moderne administrations- og bookingsystem, som gør det let for kunderne at booke stande i Modeloppens genbrugsbutik. Med systemet kan Modeloppens kunder let og ubesværet sidde hjemmefra og planlægge, se og booke deres stande. Kunderne kan nemt betale online ved booking, da siden er oprettet med en integreret betalingsgateway.

Med vores bookingsystem Loppestand, kan Modeloppen nemt skabe overblik over deres forretning, og i stedet fokusere på deres kundeservice og salg. Det er let at holde styr på reoler, stande, priser og kunder, og letter derfor hverdagen for medarbejderne.

Modeloppen - case bookingsystem - SideWalk

Aabybros nye secondhand butik

I Nordjylland ligger Aabybro, hvor Modeloppen har deres butik i den gamle kro. De er en butik som sælger genbrugsvarer, og Modeloppen vil gerne være med til at tydeliggøre at brugt tøj og accessories sagtens kan være flot og have en god kvalitet. Butikken er indrettet med mere end 160 reolstande, hvor man kan købe og sælge nyt og gammelt.

Hos Modeloppen sætter man sine brugte ting til salg på den standtype som de tilbyder, via deres hjemmeside, hvor man lejer standen via et online bookingsystem.

Besøg Modeloppen her.

 

Modeloppen - case - SideWalk

Mangler du også et bookingsystem til din loppestands forretning?

Vi har med flere års erfaring mulighed for at guide dig i den rigtige retning og give dig de bedste redskaber til en sikker og kvalitetsbevidst løsning inden du springer ud i dit nye eventyr. Udfyld blot formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak

Per_Winkel_SideWalk