Odense Kommune

Levering og servicering af to mobilapps til Odense Kommune

Odense_Kommune_case
Odense_Kommune_case

Kemi app

Udfordringen var, at arbejdstilsynet kræver, at alle kemiske stoffers sikkerhedsdatablad (SDS) skal være tilgængelige for de ansatte i kommunen via Arbejds Plads Brugsanvisninger (APB’er). Det betød store mængder udprintning af disse på samtlige lokationer i kommunen, og arbejdstimer med at holde disse opdateret.

Løsningen blev en elektronisk udgave der er lettilgængelig via en mobilapp.

Via en web-database kan Odense Kommune nu oprette og opdatere deres APBer + SDSer. Med SideWalks webbaserede løsning + mobilapp kan de ansatte i Odense Kommune nu få adgang til deres APBer 24 timer i døgnet på hvilken som helst PC eller mobil med adgang til internettet.

SideWalk Kemi app - et unikt værktøj til håndtering af kemikalier

SideWalk er softwareudvikler og leverandør til den epokegørende kemi app. Vi står som first mover i forhold til appudvikling inden for dette felt.

Med appen, der er udviklet i samarbejde med arbejdsmiljørådgiverfirmaet CRECEA, får du databaseadgang fra appen, hvor virksomhedens ansatte nemt og hurtigt kan finde informationer omkring kemikalierne på arbejdspladsen, herunder arbejdspladsbrugsanvisninger (APB). Det har med andre ord aldrig været nemmere at identificere og håndtere kemikalier på arbejdspladsen.

I videoen nedenfor kan du få en forsmag på nogle af appens mange fantastiske funktioner.

  • Design og udvikling
  • Hybrid apps
Odense Kommune Risikostyring App Case SideWalk

Risikostyrings app

Udfordringen var, at der tit gik for lang tid, når en ansvarlig skulle risikotjekke de enkelte afdelinger samt en ansat stødte på et farligt forhold som skulle indrapporteres.

Løsningen blev en risikostyrings app hvor de ansvarlige nemt og elektronisk kan risikovurdere de enkelte afdelinger. De ansatte kan nemt indrapportere og risikovurdere eventuelt farlige forhold inden de udvikler sig til f.eks. en arbejdsulykke.

Via SideWalks risikostyrings app bliver de indrapporterede farlige forhold og vurderinger indsendt som en handleplan til kommunens eksterne APV system som ligger i SafetyNet.

Alle løsninger er udviklet til Android og iOS.

Styr på kemien i én app

I SideWalk Kemi app har du et redskab lige ved hånden til udarbejdelse af arbejdspladsbrugsanvisninger.

Med SideWalk Kemi app får du bl.a.:

  • Mulighed for at lave lovpligtige Arbejdspladsbrugsanvisninger (APB) – med 3 klik
  • Brugervenlig onlineløsning som gør det nemt at registrere, ændre og tilføje kemikalier
  • Mulighed for at forebygge skader og uheld
  • Hurtig hjælp i tilfælde af uheld da alle oplysninger om både førstehjælp ved uheld og fare ved miljøudslip og brand er samlet på ét sted
  • Labeludskrivning ved omhældning af kemikalier eller mangel på stregkode

I videoen til højre kan du se en informativ instruktionsvideo for appen.