Omtanke

Kunde

Omtanke

Hvad vi har lavet

Specialiseret website med unikt online bookingsystem

Hjemmeside (CMS)

Custom inkl. bookingsystem

Website

omtanke.eu

Website med unikt online bookingsystem

Til Omtanke har vi opbygget et specialiseret website, med et online bookingsystem, der er unikt og skræddersyet præcis til dem. Her kan kunder der vil sælge genbrugsvarer via Omtanke, frit booke den stand og tidsperiode som de ønsker.

Bookingsystemet er et moderne administrations- og bookingsystem, som gør det let for kunderne at booke stande i Omtankes genbrugsbutik. Med systemet kan Omtankes kunder let og ubesværet sidde hjemmefra og planlægge, se og booke deres stande. Kunderne kan nemt betale online ved booking, da siden er oprettet med en integreret betalingsgateway.

Med vores bookingsystem Loppestand, kan Omtanke nemt skabe overblik over deres forretning og i stedet fokusere på deres kundeservice og salg. Det er nemt at holde styr på reoler, stande, priser og kunder og letter derfor hverdagen for medarbejderne.

 

Bag om Omtanke

I hjertet af Søhøjlandet, nærmere bestemt Skanderborg, åbnede Omtanke deres butik i efteråret 2021. Butikken er indrettet med flotte genbrugsvarer, med i alt 80 reoler, vægplads og gulvplads, hvor man kan købe og sælge nyt og gammelt.

Hos Omtanke sætter man sine brugte ting til salg på en eller flere af de forskellige standtyper. Man booker en (eller flere) af standene via Omtankes hjemmeside, hvor man kan leje standene via et online bookingsystem.

Mangler du også et bookingsystem til din genbrugsbutik?

Vi har med flere års erfaring mulighed for at guide dig i den rigtige retning og give dig de bedste redskaber til en sikker og kvalitetsbevidst løsning inden du springer ud i dit nye eventyr. Udfyld blot formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak

Per_Winkel_SideWalk
sidewalk_logo