PODEK

Kunde

PODEK

Hvad vi har lavet

Webshop

Webshop

Laravel

Website

Podek.dk

Ny webshop til PODEK

I forbindelse med ny strategisk vision valgte PODEK at ekspandere deres digitale forretning. Dette strategitiltag skulle centreres omkring en digital platform, der understøttede PODEKs ønske om uafhængighed i forhold til forhandlernetværk, så de selv kunne varetage direkte salg til slutkunden.

For at kunne indfri den nye strategi var idealet, at udvikle en webshop med optimal brugerflade. Webshoppen skulle henvende sig til både private, der ønsker at anvende porebeton i byggeprojekter, og til B2B kunder, der dermed kunne sikre sig at varerne var klar til afhentning – også ved bestilling uden for normal åbningstid. På sigt er det også planen at webshoppen skal nå ud til internationale kunder.

Efter et grundigt forarbejde, dialog og workshop med PODEK påbegyndte SideWalk udviklingen af løsningen.

Systemet bag webshopløsningen er Laravel, der er et open source-system, og et framework til PHP. Dette element er med til at sikre at PODEK i fremtiden har muligheden for at udvikle og integrere 3. partssystemer eller egenudviklede systemer. Laravel er det hurtigst voksende PHP open source-system.

Laravel er valgt ud fra funktionalitet i forhold til anvendelse af forhandlermodulet, som giver forhandlerne mulighed for at få deres egen loginside til disponering af produkter, som de kan bestille direkte med særskilt rabatstruktur.

0 kr.
i omsætning siden launch af ny webshop (4-måneders periode)
0 %
nye besøgende på hjemmesiden/webshoppen siden 1. dec. 2021
0 indgåede lejeaftaler
på PODEK Save siden 1. dec. 2021

Yderligere aspekter i SideWalks arbejde for PODEK

  • Web- og UX-design
  • Webproduktion
  • API-integration til e-conomic
  • Integration af ROI-beregner
  • Produktimport i nyt system + datamigrering
  • Udarbejdelse af tekster
  • Grafisk design, bl.a. nyt firmalogo
  • Webhotel & Hosting + supportaftale
  • Løbende SEO-aftale

Bag om PODEK

PODEK er en familieejet virksomhed med base i Tørring, der ligger mellem Horsens og Vejle. PODEK er kvalitetsleverandør til byggeindustrien inden for porebeton og et stort udvalg af specialværktøj, herunder den anerkendte og egenudviklede PODEK Sav, der letter arbejdet med og bearbejdningen af porebeton.

Netop missionen med at lette arbejdsgangene for murere og montører, har været central for PODEK i vores udviklingsarbejde af specialværktøj.

Fundamentet for konceptet omkring buede porebetonblokke og forarbejdning af porebeton, som PODEK i dag er førende specialister inden for, blev lagt tilbage i 1987 hvor Knud Laudal stiftede virksomheden Ytong Montage. I 2000 grundlagde Knud Laudal i samarbejde med Ejvind Hasselstrøm Johansen PODEK ApS, hvis hovedområde var produktion af kvalitetsværktøj, som f.eks. save, og specialprodukter i porebeton. Siden 2007 har Ejvind Hasselstrøm Johansen været eneejer af PODEK ApS.

Besøg PODEK lige her.

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak

Per_Winkel_SideWalk
sidewalk_logo