Randers FC

Kunde

Randers FC

Hvad vi har lavet

Sports app med live features

Hybrid app udvikling

iPhone (iOS / Apple) + Android (Google)

Website

randersfc.dk

Et ekstra pift til livefodbold

I forbindelse med opstart af Superligaen efter vinterpausen 2016 har vi udviklet Randers FCs nye mobilapp. Med den app’en kan Randers FC fans følge nedtællingen til kampe, se optakt og de seneste nyheder, TV-indslag (f.eks. link til YouTube-kanal), kampprogram og holdopstillinger og meget mere.

Vi har siden videreudviklet følgende elementer til appen:

Live quiz app: der er en underholdnings app der kører i halvlegen. Klubben opretter selv de ønskede spørgsmål om stort og småt om klubben, spillerne, kampen og meget mere. Quizzen er integreret med klubbens storskærm så spørgsmål og vinder vises samtidig med afviklingen på appen.

Afstemning om kampens spiller: Klubben starter og slutter afstemningen under kampen og viser resultatet på storskærmen.

Randers FC - case - SideWalk

Interaktive underholdningsunivers

De nye underholdningselementer har betydet, at download af klubbens app i løbet af kort tid er steget med over 250 %. I samarbejde med Randers FC udvikler vi desuden løbende på appen og arbejder allerede nu på en række spændende og interaktive ting i appen.

Læs her en artikel fra Randers Amtsavis omkring lanceringen af appen.
Download appen i App Store eller i Google Play.

Randers FC - case - SideWalk

Går du med tanker om at udvikle en app?

Skal du med på bølgen?

Har du ansvaret for din klub og vil gerne have mere ud af fans, forældre og tilskuere generelt, mens de er på stadion, kan du altid booke en gratis præsentation.

Er du klar til at give årets mange live-sportsbegivenheder ekstra spænding og intensitet?

Vi har med flere års erfaring mulighed for at guide dig i den rigtige retning og give dig de bedste redskaber til en sikker og kvalitetsbevidst løsning inden du springer ud i dit nye eventyr. Udfyld blot formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak

Ronny_Dohm_CEO_SideWalk