Skriver Collection

Kunde

Skriver Collection

Hvad vi har lavet

Ny webshop med integration til e-conomic og Shipmondo i PrestaShop

Webshop

PrestaShop

Website

skrivercollection.dk

Løsningens elementer

I løbet af 2019 fik vi til opgave at stable en ny webshop på benene til Skriver Collection. Løsningen blev udviklet i PrestaShop og af særlige features kan nævnes implementering af integration til e-conomic og Shipmondo. Vi udarbejdede 2-3 mockups på et nyt webdesign, og drøftede herefter den kommende arbejdsprocedure med Skriver Collection.

Skriver Collection - case - SideWalk

Vi installerede følgende 3. partsmoduler til understøttelse af krav til funktioner

1. Opsætning og installation af Epay indløsningsaftale: Skriver Collection fik i forbindelse med lancering af PrestaShop mobilepay i indløsningsaftalen.
2. E-conomic integration: Integrationspartner med sikker integration, og mulighed for styring i webshop i takt med at salget i PrestaShop udvikler sig.
3. Installation af et plugin: til understøttelse af udtræk af ”product feeds” til videre brug til affiliated markedsføring.
4. Installation af ”PDF E-flipbook Reader Catalog” til PrestaShop.
5. Installation og opsætning af Instagram plugin med mulighed for opsætning af et html feed fra virksomhedens eksisterende Instagram-konto.
6. Installation af Mailchimp html feed til bundfrise sign-on mail formular.
7. Integration med GLS, f.eks. printer og andet hardware.

Skriver Collection - case - SideWalk

Bag om Skriver Collection

Skriver Collection er en dansk designvirksomhed med base i Randers, og grundlagt i 2007 af Jane Skriver.

Til at begynde med solgte Skriver Collection eksklusive designmåtter, men fik på rekordtid stor succes hvorefter designvirksomheden udvidede med puder, plaider og puffer samt en ny Outdoor serie fremstillet i de fineste vandafvisende kvaliteter. Skriver Collection er kendt for deres flotte tekstiler og tæpper til hjemmet.

Jane Skriver har i dag fuldt fokus på udviklingen af trendsættende og moderne designs i eget navn – ganske stilfuldt og personligt. Et altoverskyggende krav til Skriver Collections produkter er dels, at de er produceret lokalt samt skabt med omtanke for miljøet.

Besøg Skriver Collections hjemmeside her.

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak

Per_Winkel_SideWalk