Optimering af Trusted Mobility App i forhold til brugervenlighed, design, visning af data samt funktionalitet

Kunde

Trusted

Hvad vi har lavet

Udarbejdelse og optimering af ny app-platform til Trusteds kunder

App

Hybrid app (iOS & Android)

Website

Trustedglobal.com

Bag om Trusted

Trusted er et dansk firma, der har base i Silkeborg og rødder tilbage til 1999, hvor firmaet gik under navnet Key7. Det hele begyndte med udviklingen af GPS-sendere og har siden da budt på specialisering inden for hardware og dermed resulteret i udviklingen af de utroligt smarte, batteridrevne Trusted-trackere. Trackerne benytter avanceret teknologi og intelligente IoT-sensorer, der har skabt en utroligt holdbar, trådløs, batteridrevet sporingsenhed og data-indsamler, som kan benyttes af alle med et behov for sporing og dataanalyse.

IoT-teknologi er en ny og revolutionerende teknologi, der er relateret til internettets mange muligheder, og er en forkortelse for Internet of Things. Teknologien har gjort det muligt at forbinde vilkårlige maskiner og produkter til internettet og sende data trådløst over store distancer. IoT-enheder giver dig mulighed for nemt og effektivt at indsamle data om dine genstande og derved hurtigt komme i gang med analysering af informationen.

Trusted-produkter designes i Danmark og produceres af underleverandører til Scandinavian Electronics Manufacturing Services (EMS).

Trusted laver en batteridrevet sporingsløsning, der er ud over det sædvanlige, og som er et fantastisk værktøj, der gør det muligt for dig at identificere og løse problemer, der kan opstå under transport.

Trusted Mobility app - case - SideWalk

Ny og optimeret hybrid app

SideWalk har i samarbejde med Trusted Global udarbejdet og optimeret deres nye app-platform til Trusteds kunder.

Den primære opgave indebar en større optimering af brugervenligheden og design herunder visning af data og funktionalitet.

Opgaven har været igennem flere faser for at komme til launch af version 1.0.

Versioneringen af den nye app var vigtig for både kunder til Trusted og Trusted selv for at forblive en anerkendt og konkurrencedygtig leverandør til det globale marked i hele verden.

Al data bliver hentet via en API fra deres nuværende servicesystem. Derfor kan kunder i dag opnå langt bedre brugervenlighed onsite ved registrering og opdatering af nye trackers samt ændring af enheder. Det globale netværk er ikke lige stabilt, og ved aktive trackers i udkanten af nogle dele af verden har appen styrket deres arbejdsredskab.

SideWalk er også med i fase 2 som sikrer at version 2.0 bliver udbygget med endnu flere services fra Trusteds nuværende administrationssystem, så kunder kan udbygge deres anvendelse af trackers og dermed opnå endnu mere data og funktionalitet.

For SideWalk betyder det også, at vi med et team af programmører til appudvikling kan tilbyde vores kunder endnu mere moderne teknologi og software til apps. Vi har med udvidelser i systemvalg til udvikling af apps i dag ny teknologi til frontend designs i bl.a. Tailwind og Vue.

Backend har vi fornyet vores teknologi til API samarbejdet med Trusted. Denne del bliver en gevinst på andre systemopgaver hvor vi er afhængige af kundens nuværende data og bearbejdning af denne.

Appen er udviklet som hybrid app – dvs. den er kompatibel med både iOS (iPhone / Apple) og Android (Google) samt tablets. Moderne hybrid apps sikrer vores kunder en længere levetid i et marked som digitalt udvikler sig på tværs af platforme. Derfor kan vi med denne hybrid adoptere nye teknologier og vedligeholde de mest anvendte.

Trusted Mobility App - case - SideWalk

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak

Ronny_Dohm_CEO_SideWalk
sidewalk_logo