Gjessinggaard på digital rejse
med ny hjemmeside

Kunde

Gjessinggaard Gods

Hvad vi har lavet

WordPress hjemmeside

Webdesign

UI og UX

Website

gjessinggaard.dk

Et digitalt visitkort i form af en ny hjemmeside

Med ønsket om mere fokus på forretningsområderne på Gjessiggaard Gods, herunder forskellige former for jagt, planteavl, juletræssalg og turisme, byggede SideWalk en hjemmeside i WordPress, som er kompatibel på mobile enheder. Professionel sparring i alle faser af designprocessen betyder, at vi ikke arbejder imod vores kundes forventninger.

Intuitivt og let at gå til

UI-designet leverer en brugervenlig menu struktur, som sikrer, at brugere i alle aldre kan tilgå hjemmesiden på alle enheder og opnå en målrettet kunderejse, hvor både billeder og nye tekster giver en bedre oplevelse af Gjessinggaard og deres mange forretningsområder.

SideWalk-case_WordPress-GjessinggaardGods_desktop-mockup

Med UX-design leverede vi en visuel oplevelse fra ende til anden

Når ét af Jyllands bedste barokanlæg viser sit ‘ansigt’ udadtil, skal man ikke være i tvivl om, hvor storslået det i virkeligheden er. Et designløft med skrifttyper, der fortæller om historie og gamle dyder giver, sammen med nye farver og fantastiske billeder, de besøgende en visuel oplevelse af hjemmesiden fra start til slut.

 

SideWalk-case_GjessinggaardGods_iPhone-mockup

Bag om Gjessinggaard Gods

Ét af de bedste barokanlæg i Jylland finder man ved Randers. Gjessinggaard Gods kan dateres helt tilbage til vikingetiden, hvor kong Harald Haarderaad tog to vikingesøstre til fange på det sted, hvor godset ligger i dag. Siden har stedet været beboet af mange skiftende ejere, men det var amtsforvalter for Silkeborg, Dronningborg og Mariager amter, Hans Folsach, som i 1747 rev de gamle bygninger ned og opførte den smukke trefløjede hovedbygning.  

Sønnen Christian Michael Folsach blev adlet i 1760, og i den forbindelse indrettede og udsmykkede han den store sal, som den ser ud i dag, med møbler og kongemalerier. 

Efter at have værnet om stedet i otte generationer, overdrog kammerherre Hans von Folsach i 1977 ejendommen til Peter greve Bernsdorff, som i dag bor på godset med sin hustru og to børn. Familien har delt deres tid mellem Danmark og Afrika, da Karin Bernsdorff  er født og opvokset i Zimbabwe, men i dag er de på Gjessinggaard for at blive, så børnene kan etablere deres rødder i Danmark. 

Visionen 

Gjessinggaard er en moderne institution som bygger på en bæredygtig fremtid i håbet om, at kommende generationer overtager et gods i endnu bedre ‘form’ – et hjem de kan være stolte af. Med et digitalt visitkort byder Gjessinggaard os indenfor. Er du turist eller jæger, elsker du naturen og historiske bygninger – eller har du bare lyst til at skyde lerduer for sjov? På godset lægges der vægt på biodiversiteten og dyrelivets trivsel i den smukke natur, der omkranser godset og danner rammen for forskellige former for jagt samt land- og skovbrug.

Besøg Gjessinggaard Gods’ nye hjemmeside her.

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak

Per_Winkel_SideWalk
sidewalk_logo