SideWalk er Certificeret Google Partner og tilfører nye specialister til medarbejderstaben

Google_Partner_SideWalk

SideWalk kan nu kalde sig certificeret Google Partner, og den titel har stor værdi for vores kunder. 

Hvis din virksomhed bliver Google-partner, betyder det, at den bliver anerkendt for at maksimere sine kunders succes med kampagner, skabe vækst for kunderne ved at administrere deres kampagner og vise kompetencer og ekspertise inden for Google Ads ved hjælp af certificeringer.

Nedenfor kan du se nogle af de fordele, du som kunde hos os med status som Certificeret Google Partner, vil kunne se frem til, når du investerer i Google Ads:

  • Opnår og opretholder høj og god performance for vores kunder på Google Ads
  • Korrekt anvendelse af Google’s nyeste machine learning, til at opnå de bedst mulige resultater

Det er kundernes garanti for, at vi har kompetencerne til at hjælpe dem succesfuldt på Google Ads

Effektivitet
SideWalk har opretholdt et optimeringsresultat på mindst 70%, hvilket indikerer, at de har konfigureret kundernes konti, så de har fået en god effektivitet.

Udgift
SideWalk har administreret annonceudgifter for mindst 10.000 USD inden for de seneste 90 dage, hvilket demonstrerer en evne til konsekvent at hjælpe kunderne med at identificere nye vækstmuligheder og løbende skabe gode resultater.

Certificeringer
SideWalk har angivet, at de har mindst 1 Account Strategists, og at mindst 50% af disse har demonstreret kompetencer inden for Google Ads ved at opnå Google Ads-certificeringer.

Nyt blod og stærke kompetencer

To nye e-commerce specialister er trådt ombord på SideWalks speedbåd, der skyder høj fart i øjeblikket. Disse to nye specialister skal være med til at vækste salg for vores kunder og gøre dem til en ubetinget succes online. 

Erik_e_commerce

Pr. 9. marts 2021 tiltrådte Erik Houmann Maul som e-commerce konsulent hos os.

Erik er 27 år, og oprindeligt fra Billund, men er i dag bosat i Aarhus med sin bedre halvdel.

I 2021 færdiggjorde Erik en professionsbachelor i e-handel, men forinden da uddannede han sig til handelsøkonom. Erik har arbejdet med både store og små virksomheder, både i Danmark, men også Bulgarien.

I 2018 bosatte han sig i den bulgarske hovedstad Sofia, hvor han arbejdede som marketingkoordinator hos et webbureau. Derudover har han arbejdet for det aarhusianske tøjfirma Minimum, hvor han hjalp med virksomhedens dataanalysering, samt annoncering på sociale medier.

I fritiden nyder han at tilbringe tid med venner og familie.

Henrietta_e_commerce

Pr. 19. august 2021 tiltrådte Henrietta Rasmussen i barselsvikariat som e-commerce konsulent hos os.  

Henrietta er 25 år gammel, og opvokset på et nedlagt landbrug på Djursland. Efter endt uddannelse flyttede hun tilbage til Djursland bl.a. på grund af hendes store kærlighed til natur og dyr. I fritiden bruger hun meget tid i naturen sammen med sin kæreste og hund.  

Henrietta fandt sin passion for kommunikation, da hun gik på HTX i Randers på en linje med kommunikation og design. Herefter tog hun uddannelsen som multimediedesigner i Viby. Sidenhen har hun videreuddannet sig med en professionsbachelor i e-handel ud fra et ønske om at kombinere sin tekniske og kreative viden.  

Vi glade for at Henrietta og Erik er blevet en del af teamet!