Få_en_eksklusiv_marketing_konsulent_aftale_hos_SideWalk

Eksklusiv marketing konsulent aftale – Fuld effekt, ingen binding!

Har du et øjeblik? Så har vi en marketing konsulent, der kan gøre en forskel for din virksomhed!

Vi mener ikke det skal være svært for virksomheder at skabe vækst, positive succesrater og synlige resultater. SideWalk er et fullservice webbureau, der har stor ekspertise, erfaring og succes med at vækste virksomheders digitale marketing. Uanset branche og hvad enten der er tale om en lille, mellemstor eller stor virksomhed, så har vi værktøjerne, der vil give dig synlige og opsigtsvækkende resultater i løbet af kort tid.

Som virksomhed vil man altid tilstræbe øget salg og omsætning. Men det er ikke sikkert, du har afprøvet alle strategier for at få din omsætningskurve til at tage et sving opad. Vi vil vove den påstand at vores marketing konsulent kan assistere dig, og blive en særdeles sparringspartner for din virksomhed i forhold til at du i løbet af relativt kort tid vil kunne se en positiv effekt i din virksomheds salg.

Uanset udfordringer eller problemstillinger så har SideWalk handlet professionelt og fulgt op på opgaven. Derudover holdt os ajour i forhold til plan, opgaveløsning og feedback.

En af SideWalks kerneværdier, er at vi ønsker fuld transparens, når vi laver aftaler med vores kunder. Der skal ikke være skjulte dagsordener, eller ting i aftalen, som ikke er fuldt belyste. Ud fra devisen ”keep it simple”, er vi også fuldt fleksible i forhold til at op- eller nedjustere timerne i din marketingaftale efter behov.

En marketing konsulent aftale hos SideWalk er ikke blot upersonlige mails, telefonopkald og månedsrapporter. Her møder du din faste og personlige marketing konsulent, der minimum én dag om måneden aflægger dig et besøg, så du er informeret omkring hvilke knapper vi foreslår at der skrues lidt på fremadrettet for at opnå yderligere og vedholdende vækst i dit salg.

Samarbejdet med SideWalk har været yderst professionelt. God dialog, kreativ tilgang til tingene og et øje for problemløsning, gør at vi føler os i trygge hænder. Efter kort tid hos andet bureau, måtte vi tilbage til SideWalk. Vi erfarede på den hårde måde, at det ikke er hos alle firmaer at en skarp pris og højt niveau går hånd i hånd - men det gør det hos SideWalk. Vi vil derfor medgive de varmeste anbefalinger til SideWalk og holdet bag.

Men på hvilke områder er det så lige at vi kan gøre en forskel for din virksomhed? Det varierer naturligvis fra virksomhed til virksomhed, men indgår du en aftale med os, kan du f.eks. se frem til:  

  • Udførlig marketingstrategi, der tager højde for dine præferencer og giver dig et overblik over hvor vi anbefaler at indsatserne lægges i forhold til din virksomhed
  • Konstruktiv sparring og vejledning fra din personlige marketingkonsulent, der hele tiden har fingeren på pulsen i forhold til din forretnings potentiale
  • Facebook, Instagram, LinkedIn og Pinterest annoncering
  • SEO optimering og tekstforfatning
  • Vedligeholdelse og optimering af din hjemmeside
  • Strømlinet dataanalyse for konvertering og øget salg i webshop
  • Grafisk arbejde
  • Minimum 1 dag pr. måned á 8 timer
  • Minimum 2 måneders aftale – herefter ingen binding!

Nu sidder du måske og tænker: ”Jo, det lyder jo meget godt, meeen kan det virkelig passe? Er der ikke smurt lidt for tykt på?” Det er fuldt forståeligt, og det ville vi også selv tænke i din situation, men vi er selvfølgelig altid klar til at bakke vores udtalelser og påstande op med fakta.

Fire af de kunder, som har en marketing konsulent aftale hos SideWalk, har i gennemsnit, og hold nu fast, vækstet deres omsætning med over 650%! Det er da tal, der er til at forstå.

Vi tager gerne en gratis og uforpligtende snak med dig om dine muligheder for vækst og en skarp online tilstedeværelse via den rette strategi. Det er dét vi kan – og vi kan også gøre det for dig!

Kontakt os allerede i dag på tlf. 71 96 10 66 eller skriv til os på [email protected].