Domæneregistrering - Side-Walk

Domæneregistrering

Hos SideWalk ved vi godt hvilken jungle, det kan være at starte sit nye webeventyr op uden kendskab til bl.a. registrering af domæne eller domænetyper.

WordPress
Laravel

Domæneregistrering hos SideWalk

Vi skal alle sammen have et navn vi kan gå online med – dvs. dit domænenavn skal enten være unikt eller direkte kommunikere hvilken service din virksomhed tilbyder online.

Desuden er det svært at finde et godt navn og samtidig være heldig domænet ikke er købt. Hos SideWalk tilbyder vi over 700 domænetyper og gratis flytning af .dk-domæner. Vi kan for små og mellemstore virksomheder udarbejde online strategier som sikrer, at både domæne eller domæner har den korrekte relevans i forhold til den bærende onlinestrategi.

SideWalk anvender dansk hosting med 99,9% oppetid. Vi tilbyder gratis telefon- og e-mailsupport inden for almindelig arbejdstid.

Dine oplysninger er i sikre hænder. Vi krypterer alle dine kreditkort- og personlige oplysninger ved køb af domæne.

Ved du hvilket domæne du skal have?

Domæneregistrering Services SideWalk

Say hello!

Har du brug for hjælp til udvikling af en ny hjemmeside, ny webshop eller måske en app?

Tag et kig på vores store udbud af services og koncepter. Som specialiseret webbureau dækker vi hele paletten inden for IT-udvikling, digital marketing samt tekst- og grafikopgaver.

Du er altid velkommen til at komme ind til en uforpligtende snak i vores lokaler på Messingvej 40B i den sydlige del af Randers.

Hvis du udfylder kontaktformularen, ringer vi til dig inden for 24 timer.

Scroll til toppen