SideWalk netværks app til administrering | SideWalk

SideWalk Netværks app

Med SideWalks egenudviklede Netværks app har det aldrig været nemmere at administrere og facilitere dit businessnetværk i én app – simpelt og smart. Du får alle features lige ved hånden, og kan let planlægge din tid og din arbejdsgang samt give vigtige informationer til dit netværk via appen.

Specialudviklet app til netværksadministrering

Hos SideWalk har vi altid haft fokus på vores special- og egenudviklede koncepter – et element, der har differentieret os i branchen og gjort os til first movers på flere felter.

SideWalk Netværks app er endnu et koncept i rækken, som vi har stor tiltro til. Netværks appen er en brugervenlig applikation, der giver dig en lang række fordele i forhold til at planlægge og strukturere arbejdsgangen i din netværksgruppe.

Networking er et centralt element for både erhvervsdrivende og forretningsfolk – og står du som facilitetsadministrator for en netværksgruppe, har du nu muligheden for at give dig selv stor frihed og spændvidde i forhold til at holde din netværksgruppe ajour med mødeoversigter, agendaer, vigtige beskeder og informationer. Alt dette og meget mere, har du direkte adgang til med SideWalk Netværks app.

Henrik Dahl Netværk App Case SideWalk
Henrik Dahl Netværk App Case SideWalk

Styr netværket i intuitive steps med SideWalk Netværks app

SideWalk Netværks app har brugervenlighed og fleksibilitet for øje, og der ligger et tilbundsgående UX studie (user experience) til grund for udviklingen for at sikre et intuitivt og flowstyret produkt.

Herunder kan du i punktform få en fornemmelse af nogle af de features, som indgår i SideWalk Netværks app:

Står du og mangler et værktøj, der 100 % faciliterer din netværksgruppe? Så behøver du ikke lede længere. SideWalk Netværks app har alt hvad du behøver.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere informationer.

Say hello!

Har du brug for hjælp til udvikling af en ny hjemmeside, ny webshop eller måske en app?

Tag et kig på vores store udbud af services og koncepter. Som specialiseret webbureau dækker vi hele paletten inden for IT-udvikling, digital marketing samt tekst- og grafikopgaver.

Du er altid velkommen til at komme ind til en uforpligtende snak i vores lokaler på Messingvej 40B i den sydlige del af Randers.

Hvis du udfylder kontaktformularen, ringer vi til dig inden for 24 timer.

Scroll til toppen