Header_figur

SideWalk Sports App

Klubber og fans har taget SideWalks nye sportsquiz app til sig, som en fast del af underholdningen rundt omkring på landets stadions.

Vil du med på bølgen?

Header_SideWalk

Giv sportsoplevelsen en ekstra dimension

I samarbejde med Superligaklubben Randers FC har SideWalk udviklet en helt unik mobil app. Med denne app kan Randers FC fans følge nedtælling til kampe, se optakt og de seneste nyheder, tv-indslag (eksempelvis link til YouTube-kanal), kampprogram, holdopstillinger, stemme på kampens spiller og meget mere.

En live quiz til alle fans uanset om man kan lide fodbold, golf, håndbold eller gymnastik – applikationen er unik og global.

Idéen bag konceptet er at give tilskuerne en ekstraordinær og interaktiv oplevelse på stadion, som de ikke ville få ved at se kampen på tv.

Live quiz appen, en underholdningsapp der kører i halvleg, skaber interaktion på lægterne og sikrer at klubberne kan fastholde deres fans, og give dem en bedre oplevelse mens de er til bl.a. fodbold. Randers FC appen er en hybrid app, der er kompatibel med både Android, iOS (iPhone) og iPad. SideWalk har også mulighed for at udvikle quizzen til responsive websites hvis kunden ikke har en eksisterende app eller ikke ønsker quizzen integreret i denne. Flere spændende features til Randers FC appen er undervejs.

Klubberne opretter selv de ønskede spørgsmål til quizzen. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Stort og småt om klubben, spillerne, kampen og meget mere.

Quizzen er integreret med klubbernes storskærme, så spørgsmål og vindere vises samtidig med afviklingen på appen.

Disse nye underholdningselementer har betydet at download af Randers FCs egen app i løbet af kort tid er steget med over 250 %.

Randers FC app - app udvikling til sportsklubber

Den 4. oktober 2017 bragte Randers Amtsavis en artikel omkring udviklingen af Randers FC Appen. 

Du kan læse hele artiklen ved at klikke på den grønne “knap” her under

SideWalk-Koncepter-Sports app-Randers FC

SideWalk Sports App - Nr. 1 i Superligaen

Denne positive udvikling har bl.a. afstedkommet at SideWalk sidenhen også har udviklet quiz app til Superligaklubben AC Horsens, og vi er løbende i en konstruktiv dialog med flere interesserede Superligaklubber.

Har du ansvaret for din klub og vil gerne have mere ud af fans, forældre og tilskuere generelt, mens de er på stadion, kan du altid booke en gratis præsentation.

Er du klar til at give årets mange live-sportsbegivenheder ekstra spænding og intensitet?  

Få en uforpligtende snak om vores spændende underholdningsunivers på tlf. 71 96 10 66 eller skriv til os på [email protected].

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud?