Header_figur

PlannerCRM

Som selvstændig erhvervsdrivende er en af de største udfordringer intern håndtering af projekter, opgaver og registrering af tid.

Med PlannerCRM har vi udviklet Danmarks mest simple program til håndtering af dette i ét samlet planner-system, som giver dig overblik og overskud til at drive din virksomhed nemt og enkelt.

Header_SideWalk

Få styr på dine opgaver og optimer din tid

I SideWalk kender vi udfordringerne ved håndtering af flere kundeopgaver, tidsregistrering på opgaveniveau og belysning af timer for kunder samt intern opgavekoordinering mellem personalet.

I PlannerCRM har vi gjort det nemt og enkelt for alle at samle opgaverne og få registreret tiden samt koordinere opgaven mellem de personer som skal varetage opgaven. I PlannerCRM opnår du et tidsregistreringssystem med opgavestyring på et meget brugervenligt niveau så alle kan tage ansvar.

PlannerCRM er til små og mellemstore virksomheder, som mangler et samlet sted at håndtere kundeopgaver, intern tid, ekstern tid, planlægning af opgaver, deadlines og meget mere. Med andre ord har vi revolutioneret de tidligere planner-systemer og gjort det nemt og enkelt for alle små og mellemstore virksomheder, at optimere hele deres kundestamdata og opgaver på tværs af afdelinger.

PlannerCRM er det mest innovative tidsregistreringssystem i branchen – her kan tidsregistrering af dine arbejdsopgaver skabe større overblik over de timer, du kan fakturere på opgaveniveau.

SideWalk-Koncepter-SideWalkPlanner
SideWalk-Koncepter-SideWalkPlanner

Giv dine kunder en bedre service

Som erhvervsdrivende handler alt i bund og grund om tid. Tid er vores største udfordring hvis vi skal øge prisen på vores services eller produkter. I SideWalk Planner bliver tiden registreret og dermed kan du skabe et billede af om dine services er rentable i forhold til pris, tid og avance.

Med andre ord bliver din forretning gennemskuelig og du kan se tidsregistreringer pr. medarbejder.

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud?

sidewalk_logo