Header_figur

SideWalk Quiz App

Med SideWalks Quiz App kan du sikre underholdningen til alle dine brugere – uanset medie og platform. Dette specialudviklede underholdningsunivers skaber unikke og spændende muligheder, når dine gæster og brugere interagerer med dine apps. SideWalk udvikler løbende nye installationer og features til vores underholdningsunivers, der garanterer ”en oplevelse” når du downloader appen.

Header_SideWalk

Eksklusiv underholdning til alle aldre samlet i én app

SideWalk laver en testversion af appen, som kan anvendes af kunden i testfasen. Fra vores side er det også kutyme at indlemme et testpanel under testfasen, der er medvirkende til at få belyst fejl, mangler og potentielle udvidelser. SideWalk udvikler som udgangspunkt quiz systemet som hybrid app til iPhone (IOS) og Android (tilgængelighed i App Store og Google Play).

Som reference kan det nævnes at BILLED-BLADETs nye Quiz App er udviklet af SideWalk, og vi er dermed officiel software-leverandør til Aller Media.

Quizzen fungerer ved at man kan downloade BILLED-BLADETs Quiz App, oprette en bruger eller logge på via Facebook. Når quizzen aktiveres af BILLED-BLADET får brugeren besked og alle deltager på samme tid til “Last man standing”. Præmier lægges direkte ind i vindernes præmieskab, som kan udleveres via en backend eller via swipe på mobilen. BILLED-BLADET kan sende direkte PUSH-beskeder til alle sine brugere. Præmier og spørgsmål oprettes via vores backend og BILLED-BLADET styrer dermed alt.

Opgaven opstod ved at BILLED-BLADETs digitale redaktør var til Superligafodbold, og oplevede den SideWalk-udviklede Sportsquiz App i effekt. Redaktøren fandt oplevelsen så god, at han kontaktede SideWalk med henblik på en videreudvikling af brugeroplevelsen til BILLED-BLADETs eksisterende online quiz univers. Konceptet til Sportsquiz Appen passede perfekt ind i BILLED-BLADETs skabelon og vision for at aktivere brugeren, og skabe en bred appel til hele familien.

BILLED-BLADET-Quiz App
SideWalk-Koncepter-SideWalk Quiz App

Bliv en del af SideWalks underholdningsunivers

Quiz Appen kastede efterfølgende en ny opgave af sig, så nu er SideWalk i gang med udviklingen af BILLED-BLADETs “Alert App”, så brugerne som de første kan få direkte PUSH-nyheder om det de ønsker.

SideWalk er pt. i tæt dialog med flere interesserede aktører, herunder fodboldklubber i Superligaen, omkring vores underholdningsunivers.

Vil du vide mere om vores unikke underholdningsunivers?

Kontakt SideWalk på tlf. 71 96 10 66 eller skriv til os på [email protected].

Vi er altid klar til en uforpligtende snak.

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud?

sidewalk_logo