Loader ...
Loader...

Online Bookingsystemer

Siden 2005 har vi arbejdet på og udviklet online bookingsystemer. Det har været alt fra udlejning af biler, booking af værelser, bestilling af mad online m.m.

Har du behov for et online bookingsystem med f.eks. udskrivning af kontrakter og aftaler, automatisk SMS service, visuelle kalendere der gør det let for dig og dine kunder m.m., så kontakt os. Så tager vi en uforpligtende snak.

Online bookingsystemer - SideWalk

Et automatiseret online booking system kan i sidste ende give øget indtjening, og gøre at dine kunder let kan lave en online booking via din hjemmeside eller webshop døgnet rundt. 

Når dine kunder selv står for reservationerne, sparer du desuden tid ved telefonen. Tid som du kan bruge bedre til at optimere din forretning. Det giver desuden en lettere hverdag når du lader systemet holde styr på dine aftaler, bestillinger, kunder, noter m.m.

Ligeledes går du aldrig glip af en bestilling med online booking, da dine kunder altid kan reservere/bestille tid når det passer dem - også når du er på ferie, holder fri eller bare når du er optaget af andre kunder og ikke kan tage telefonen.

Dine kunderegistre kan opdateres automatisk, og giver dig mulighed for at indsamle information om dine kunder til brug for historik og statistik, men også således at du altid kan holde kontakten ved lige evt. ved at koble en e-mail funktion til, og dermed har mulighed for at anvende nyhedsbreve m.m.Læs også om vores andre services:
Webløsninger  Mobilapps  Webshop  Google AdWords  Søgeoptimering