Loader ...
Loader...

Google AdWords

Google AdWords er det, der foregår bag de annoncer, du ser på Google, hver gang du indtaster en søgning på søgemaskinen Google. Når du søger efter et produkt eller en serviceydelse i Google, er de 4 øverste resultater altid betalte annoncer (og ofte de 4 nederste). De annoncer kaldes Google AdWords. De er enormt effektive, da du kan placere en tekstannonce direkte i synsfeltet, når der søges specifikt efter det du sælger. Her rammer du de købsmotiverede brugere og det er yderst effektivt.

80 % af folk der søger på internettet anvender søgemaskinen Google.

Der er mulighed for at komme ud til flere med ens budskab / produkter. Af samme grund kan det være optimalt at benytte Google AdWords i sin markedsføring.

SideWalk tilbyder at opbygge og skræddersy virksomheders Google AdWords kampagne(r). I tæt samarbejde med kunden, klarlægger SideWalk forslag til søgeord, opsætning, samt annoncetekst til en dynamisk Google AdWords kampagne. Vi følger, i en aftalt periode, kampagnen tæt, gennemgår indkomne data med kunden og kommer med forslag til ændringer / forbedringer af kampagnen.

I de fleste tilfælde arbejder vi frem mod, at kunden selv overtager kampagnen og vedligeholder sine AdWords efter aftalt tid.
Der er dog også mulighed for at lave en aftale hvor SideWalk vedligeholder din(e) AdWords kampagne(r). Her aftales naturligvis et fast tidsforbrug, som SideWalk har til rådighed om måneden / året.

Læs også om vores andre services:
Webløsninger  Mobilapps  Online Bookingsystemer  Webshop  Søgeoptimering