Loader ...
Loader...

Søgeoptimering

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization og er et udtryk for, hvor synlig din hjemmeside er i søgemaskinerne. SEO laves ikke én gang for alle. Det er en proces, som aldrig slutter, hvis man vil ligge højt i søgemaskinerne og dermed være meget synlig. Det er teknikken bag at få en hjemmeside højt i Googles søgeresultater på relevante søgninger.

Hvad enten du har et website eller en webshop er det naturligvis vigtigt, at din side også kan findes i søgemaskinernes oversigt, som f.eks. Googles.
For at forbedre søgemaskinernes indeksering og dermed også øge muligheden for at flere potentielle kunder finder netop dit site, er der en række ting, som skal være i orden.

SEO - SideWalk

Af ting som kan forbedre søgemaskinernes muligheder for at finde dit site ordenligt, og få det til at rangere højt blandt de fundne resultater kan nævnes:

Sidens navn eller Title tag (er den tekst du kan se øverst i din browser og den er vigtig i forhold til SEO. For at det skal gavne din placering i søgemaskinerne, er det vigtigt at teksten er forskellig på hver eneste af dit websites sider.)

Meta tags og Meta description (Meta tags er koder i delen af et website, der giver browseren og søgemaskinerne informationer. Et vigtigt meta tag er meta description, som fortæller søgemaskinerne en lille smule om, hvad dit website handler om.)

H1 tag (H1 står for heading1, altså overskrift nummer 1. Dette er den absolut vigtigste overskrift, da Google søger efter en H1. Derfor er det vigtigt at sidens navn eller Titel Tag figurerer i et H1 tag.)

Automatisk sitemap eller Index ved dynamiske sider (Et sitemap kan bedst sammenlignes med et indeks. Sitemap er en oversigt over (alle) sider på et website, og et sitemap er en god hjælp til både brugere og søgemaskiner, når de skal finde rundt på et website.)

En god og søgevenlig tekst under de forskellige sider (En god og søgevenlig tekst er unik uden duplikeret indhold. Den indeholder sidens titel samt de definerede keywords, der figurerer i sidens Meta tags og description samt sidens definerede H1 tag.)

De her nævnte ting er naturligvis altid med i en webløsning fra SideWalk. Dette både i form af rådgivning, men også i form af CMS moduler, som du selv kan opdatere.Læs også om vores andre services:
Webløsninger  Mobilapps  Online Bookingsystemer  Webshop  Google AdWords