Loader ...
Loader...

Webløsninger

Hos SideWalk har vi specialiseret os i webløsninger, hvad enten det er et nyt website eller en optimering af et eksisterende website, en webshop, en app eller et bookingsystem - kan vi tilbyde at løse opgaven.

Et website i dag er mere end bare et "online visitkort". Der stilles store krav til et websites fremtoning, brugervenlighed og at informationerne er "up to date". Vi har altid fokus på, hvilket formål du har med dit nye website, så du når dine mål. Vores speciale er at lave sider, der nemt og helt enkelt kan opdateres og administreres af dig selv. Fordelene siger sig selv. Siderne vil altid være opdateret og spare dig for udgifterne til ekstern web-administration.

Webløsninger - SideWalk


En af vores vigtigste funktioner er, udover at designe og programmere den enkelte opgave, at rådgive og komme med input til vores kunder. Det er derfor også vigtigt for os, at få så meget indsigt i kundens firma / produkter som muligt.

I implementeringsfasen er dit website i gode hænder. Vi sikrer at det responsive website fungerer efter hensigten på både computer, tablet og smartphone og i opsætningsfasen sikrer vi, at indholdet (tekst, billeder og grafik) bliver sat op, så der er en sammenhæng mellem det ønskede design, dit/dine budskaber og de ønskede resultater for siden.


Vi plejer at sige, at "vi er med hele vejen rundt".Læs også om vores andre services:
Mobilapps  Online Bookingsystemer  Webshop  Google AdWords  Søgeoptimering