Loader ...
Loader...

Webshop

Internethandel - eller e-handel - har de seneste år været støt stigende i takt med, at det er blevet nemt og sikkert at handle over nettet. En webshop er derfor blevet en unik mulighed for at nå en større kundegruppe, og for at udvide sit indtjeningsgrundlag.

Webshop - SideWalk

Der er mulighed for at vælge mellem hundredvis af designs til din webshop. Vi hjælper dig med at vælge og rådgiver dig i hvilket design der passer perfekt til din webshop.
SideWalk tilbyder både standard webshops, men også mere skræddersyede versioner der passer til dit behov. Vi kan altid tilrette designet, så der kommer en grafisk sammenhæng mellem din webshop og dit øvrige markedsføringsmateriale.

Vores erfaring er, at for at din webshop skal blive en succes og fremstå troværdig, er det vigtigt at den løbende bliver kælet for. Der skal løbende udvikles på webshoppen, så fejl og mangler udbedres og nye tiltag kommer til. Det er vigtigt at lave inspirerende destinationssider med lækre billeder og sælgende tekster.

Din webshop skal være synlig på relevante sociale medier og Google. Ved alle vores shops medfølger naturligvis Søgemaskineoptimering, rådgivning omkring shoppen samt rådgivning (og integrering) omkring PBS aftale og Gateway.

Vi hjælper dig godt i gang med undervisning i CMS systemet eller tager hånd om hele kampagnen, og der er selvfølgelig fuld support efter "go live".

KONTAKT OS for mere information.Læs også om vores andre services:
Webløsninger  Mobilapps  Online Bookingsystemer  Google AdWords  Søgeoptimering