Header_figur

Digital marketing strategi

Hvis man skal skære ind til benet, så kan jeres digitale marketing strategi koges ned til at skulle definere hvordan I differentierer jer i forhold til jeres konkurrenter. Hvad gør jer unikke? Hvorfor skal kunderne vælge netop jer blandt det mangfoldige udbud?

Header_SideWalk

Hjørnestenen i din digitale markedsføring

Din digitale marketing strategi skal ideelt set omfatte samtlige indsatsområder, som du markedsfører din virksomhed med.

Anno 2021 er en klart defineret digital marketing strategi helt essentiel for vækst, mersalg og succes hos din virksomhed. Man kommer ikke udenom dette element selvom det ofte kan være svært at vælge til og fra blandt de mange annonceringsmuligheder.

Oftest vil en digital marketing strategi omfatte flere marketingskanaler, som f.eks. SoMe, SEO, SEM, nyhedsbreve, linkbuilding og Google Ads. Det er selvfølgelig op til den enkelte virksomhed at definere hvilke kanaler, som er mest frugtbare for den pågældende profil og branche.

Et af idealerne ved en digital marketing strategi er at give potentielle kunder en homogen og kontinuerlig oplevelse ved mødet med jeres virksomhed – uanset hvilken onlineplatform, der er tale om (aka omnichannel). Det er dog også muligt at definere en multichannel tilgang, der tilstræber at give kunderne ”noget nyt” afhængig af hvilken onlineplatform, de møder virksomheden på.

Indsatsområderne i din digitale marketing strategi har til formål at drive forbrugerne ind på din webshop eller din hjemmeside, hvorfor du vil opdage et behov for at få defineret nogle understrategier. De skal indeholde de målsætninger, du har identificeret som værende beskrivende og passende for lige netop din virksomhed. Og det er derfor vigtigt, at du allerede her kender til de markedsføringskanaler, du vil benytte dig af.

Er du i tvivl om hvilke kanaler, der er de rette for din virksomhed og branche, så er vi klar til at guide dig.

Digital marketing strategi-Services-SideWalk

Lad SideWalk tage hånd om din digitale marketing strategi

Med SideWalks brede og facetterede kundekreds, har vi redskaberne og erfaringen til at konstruere målrettede og veldefinerede digitale marketing strategier uanset branche.

Har du brug for hjælp til din digitale marketing strategi? Eller har din eksisterende digitale marketing strategi brug for at blive gået efter i sømmene?

Book en uforpligtende aftale med SideWalk på tlf. 71 96 10 66 eller skriv til os på [email protected].

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud?

sidewalk_logo