Nye støttepuljer til virksomheder fra SMW:Digital

Strategi_kontor

Nu har du muligheden for at udvide dit digitale potentiale gennem rådgivning med et digitalt bureau, og få udarbejdet en digital strategi mv. Står du med en idé til digitale systemer, automatisering eller e-handel til forbedring af virksomhedens eksportsituation, men har brug for en privat rådgiver til at komme i gang med eller gennemføre det digitale projekt?

SMW:Digital udlover pt. to store tilskudspuljer på henholdsvis kr. 25.000,- til danske virksomheder, der har ønsker og ambitioner om at vækste deres onlinesalg internationalt, og kr. 100.000,- til danske virksomheder med en idé til digitale systemer, automatisering eller e-handel til forbedring af virksomhedens eksportsituation, men som har brug for en privat rådgiver til at komme i gang med eller gennemføre det digitale projekt.

Lyder det som noget, der kunne være interessant for din virksomhed?
Så læs videre her. 

SideWalk besidder stor ekspertise inden for professionelle systemløsninger bl.a. apps, mobile enheder, bookingsystemer, udlejningssystemer osv., og kan assistere som sparringspartner i processen.  

Idea_lightbulb_SideWalk

Tilskud på kr. 25.000,- til privat rådgivning målrettet e-eksport i din virksomhed

SMW:Digitals tilskud på 25.000 kr. er for dig, der har en ambition om at opstarte eller udvikle din virksomheds e-eksport gennem anvendelse af ny software eller teknologiske løsninger. Din virksomhed skal have 2-20 ansatte for at kunne søge denne voucher. 

Du forventes ikke at have et færdigt formuleret digitalt projekt, men har måske identificeret et eller flere områder, hvor du har brug for hjælp og ekspertrådgivning til at afdække dine udfordringer, behov og muligheder for at indfri dit e-eksportpotentiale.

Eksempler på områder inden for e-eksport, der kan søges rådgivning til:

 • E-handelsplatform, webshop- og systemvalg, betalinger
 • Systemintegration, ERP, PIM, lager og logistik
 • Business intelligence, øget trafik, konverteringsoptimering
 • Online markedspladser, digitale salgsværktøjer, dropshipping
 • Produktkonfiguration eller anden specialudvikling for e-handel

Læs mere om tilskudspuljen her.

Strategy_stock

Tilskud på kr. 100.000,- til rådgivning om eksport

SMW:Digitals tilskud på 100.000 kr. er for dig, der har en ambition om og en idé til, hvordan digitale systemer, automatisering eller e-handel kan forbedre din eksportsituation, men som har brug for en privat rådgiver til at komme i gang med eller gennemføre dit digitale projekt.

Rådgivningen kan f.eks. anvendes til at afdække hvilke teknologier, der er relevante for dig at investere i for at styrke din virksomheds eksportsituation, samt hvad business casen er ved at investere.

Eksempler på områder hvor investering i teknologi og IT kan styrke din virksomheds eksportsituation:

 • Forretnings- og ledelsessystemer – ERP, MRP, MES/MIS
 • Systematisk kundebearbejdning – CRM  
 • Produktions- og forsyningskædeoptimering
 • Internet of Things og cloud teknologi
 • Big Data / Business Intelligence – dataanvendelse
 • Robotteknologi- og celler
 • Avanceret materialeteknologi inkl. 3D-print
 • E-handelsplatform, webshop- og systemvalg, betalinger
 • Online markedspladser, digitale salgsværktøjer, dropshipping
 • Integration af websalg i systemer, ERP, PIM, lager og logistik
 • Digital sikkerhed

Læs mere om tilskudspuljen her.

Bagom støtteprogrammet

SMW:Digital yder støtte til danske virksomheder med digitale projekter. SMV:Digital er et samlet program, hvor du kan få hjælp til digital omstilling af din virksomhed og til at styrke dit online salg via programmets E-Handelscenter. Programmet indeholder en række relevante tilbud i form af tilskud til indkøb af privat rådgivning, innovative sprint-forløb, kompetenceforløb, sparring og netværk samt vejledning om regulering og konkurrencevilkår.

Programmet er etableret med regeringens Strategi for Danmarks Digitale Vækst og har til formål at fremme digitalisering og e-handel blandt små og mellemstore virksomheder fra alle erhverv i Danmark. Programmet løber i perioden 2018-2021.

Sidste gang SMW:Digital gav virksomheder mulighed for at søge om støtte, var interessen overvældende. Det er først-til-mølle, så hvis disse tilskudspuljer kunne have interesse for din virksomhed, er det bare med at få sendt en ansøgning afsted. Du kan finde ansøgningsskabelonen på SMW:Digitals hjemmeside her.