Om os

SideWalk

– et professionelt web- og kommunikationsbureau med base i Randers og på Fyn

Historien bag

SideWalk blev grundlagt i 2005 af Ronny Dohm og Ken Christensen. De to nyuddannede studiekammerater blev enige om at forsøge sig med eget firma, hvis hovedområde skulle være udvikling af hjemmesider, webshops og online bookingsystemer for andre virksomheder. De to partnere besvarede en annonce, hvor et firma søgte et bureau, der kunne udvikle en hjemmeside og et online booking system. Kunden viste sig at være et af landets største cateringfirmaer, Kokken & Jomfruen, og med denne ordre var SideWalks “skib” i IT-havet kommet trygt fra land. 

Siden 2009 har Ronny Dohm været eneejer af SideWalk, og foruden chefen selv, er der i dag ni medarbejdere ansat. SideWalk har altid haft base i Randers til trods for at chefen er inkarneret fynbo, og der er naturligvis heller ingen geografiske grænser for hvor firmaet tilbyder sine løsninger. Dette afspejles også i kundekredsen.

“Kunderne skal ikke bagefter føle, at de har fået og betalt for en hel masse, som de dybest set ikke har brug for.”
– Ronny Dohm

Visionen

SideWalk er et web-, IT- og kommunikationsbureau i rivende udvikling, alene i 2018 blev medarbejderstaben fordoblet og intet tyder på at 2019 bliver mindre spændende, da firmaet står overfor et bredt spektrum af opgaver for nye og gamle kunder.

SideWalk arbejder ud fra en vision om en tæt dialog med kunden for at skabe et optimalt slutprodukt, og vi tror på at de kreative, krøllede idéer og indspark gør en mærkbar og positiv forskel i en foranderlig branche.

SideWalk vil gerne
i kontakt med dig

Har du brug for et skræddersyet tilbud eller en uforpligtende snak?

Kontakt os på tlf. 71 96 10 66 eller skriv til os på info@side-walk.dk.

Luk menu

Kontakt