Markedsændringer: Prisstigninger på Microsoft Cloud

Prisstigninger: Microsoft Cloud pr. 1. april 2023

Det kommer næppe som en overraskelse for dig, at mange ting er blevet mærkbart dyrere i løbet af det seneste år, alt fra brændstof til madvarer har gennemgået væsentlige prishop, og inflationen smitter nu også af på producenterne og brugerne af IT-services.

I sidste måned skrev jeg til dig for at informere om forestående prisstigninger på .dk-domænenavne, og nu er der yderligere prisreguleringer for dig, der har en Microsoft 365 eller Microsoft Cloud-løsning. Det er igen inflationen, som er en primær faktor for de forestående prisstigninger på Microsoft-produkter, og ifølge Microsoft selv en 10-årig innovationsperiode uden nævneværdige prisstigninger, men fortsat løbende optimering og udvikling af nye funktionaliteter på Microsofts services.

I 2017 ændrede Office 365 navn til Microsoft 365, og siden den første lancering af Office 365 i 2011, har millioner af virksomheder globalt taget denne pakke til sig, som en fast del af IT-standarden internt i virksomhederne. Det samme gør sig gældende for Microsoft Cloud Services, der anvendes bredt inden for de fleste brancher og sektorer.

Hvad betyder prisstigningerne for dig?

Er din virksomhed Microsoft-kunde, vil prisreguleringerne få indflydelse for dig. Fra 1. april 2023 justerer Microsoft priserne på alle Microsoft Cloud Services i fem forskellige valutaer: britiske pund, euro, danske, norske og svenske kroner. Dette gøres i henhold til at skabe ensartethed i priserne, og den aktuelle vekselkurs med den amerikanske dollar.

Prisstigning DKK: 11-12% på Microsoft Cloud Services.

Fremadrettet vil Microsoft desuden revurdere prisen to gange årligt i henhold til eventuelle valutaudsving og i relation til den amerikanske dollar.  

Fortsat konkurrencedygtige løsninger

Set ud fra det sidste årtis udvikling inden for Microsoft 365 og Microsoft Cloud Services, skal du dog have for øje, at der, trods prisstigningen, fortsat er tale om særdeles konkurrencedygtige løsninger, som der ikke lige findes en tilsvarende pendant til.

Har du en Microsoft-løsning via SideWalk, skal du dermed fra april 2023 forvente en prisstigning på 11-12% afhængig af gældende vekselafrunding fra april på alle Microsoft Cloud Services. Prisreguleringen vil være løbende fra april 2023 afhængig af hvordan din aftale er sammensat med SideWalk ApS.  

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til priser, Microsoft Cloud, Microsoft 365 eller andet er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 42 34 74 73 eller mail [email protected].

Per Winkel_SideWalk

De bedste hilsner

Per Winkel