Messestand_Nielsen_&_Smith_SideWalk

Sæson for messer og – igen – nye ansigter hos SideWalk

Efteråret er højsæson for messer i alle afskygninger: helsemesser, boligmesser, bogmesser, landbrugsmesser, madmesser, osv. Uanset branche vil det næsten være muligt at opdrive en messe, der har fokus på netop dit fagområde eller interessefelt.

For virksomheder, der står og skal forberede sig til en kommende messe og gøre standen så attraktiv og indbydende som overhovedet muligt, er der mange valg at træffe. Hvilken målgruppe vil du gerne ramme? Hvordan skal dine produkter præsenteres?

SideWalk er klar til at hjælpe dig med kvalificeret sparring og grafisk design af materialer til din messestand. Måske har du et færdigudviklet koncept, der skal trykkes, eller en løs idé, der mangler inputs og layout. Uanset hvad har vi kompetencerne inhouse, der kan give din messestand en knivskarp visuel identitet og vække opmærksomhed hos de forbipasserende.

Branding af eget navn og egne produkter er af essentiel betydning for virksomheder, og dette gælder i særdeleshed også på messen hvor man ofte står side om side med flere hundrede øvrige virksomhedsstande.

I Danmark har internationale og nationale messer positioneret sig stærkt inden for de fleste brancher de senere år. Messen er det oplagte udstillingsvindue for din virksomhed. Med SideWalk ombord på dit team får du den bedste eksponering på messen. Med vores kompetencer inhouse, store netværk og samarbejdsaftaler har vi ressourcer til at designe og udvikle storformat print og udstillingssystemer til din messestand. Uanset om du har brug for et udstillingsystem (messevæg, X-Display, roll-ups, etc.), beachflag, foldere, visitkort, designede labels til dine produkter, så kan vi udvikle et produkt, der rammer ånden i din virksomhed.

Kontakt SideWalk i dag så vi i fællesskab kan gøre din messestand til en publikumsmagnet.

 

Grafisk designer og software udvikler hos SideWalk

Nanna_Vangsgaard

Pr. 1. oktober 2018 tiltrådte Nanna Vangsgaard som grafisk designer hos SideWalk.

Nanna bor i Randers og er en grafisk designer i rivende udvikling. Ting der kendetegner hende, er kreativitet, teknisk dygtighed og stor passion for grafisk design. Udover passionen er hun drevet af nysgerrighed. På omgivelserne, nye smarte tricks i de grafiske programmer, DIY og farver for bare at nævne nogle af tingene! Derudover er hun stor fan af Harry Potter og er selvfølgelig totalt kattemenneske. Faktisk gider hun ikke se film hvis ikke det indebærer magi, sci-fi eller andet overnaturligt halløj.
Nanna kan kontaktes på [email protected].

 
Lasse_Staal

Pr. 15. oktober 2018 tiltrådte Lasse Kløjgaard Staal som software udvikler hos SideWalk.

Lasse indgår i forskellige projekter, primært indenfor teknologierne PHP, Laravel, Javascript samt SQL. Lasses største force ligger i backend udvikling.

Lasse er uddannet datalog på Aarhus Universitet, og elsker det logiske ved udvikling. Et felt, Lasse interesserer sig for, ud over webudvikling, er 3d visualisering. Det indeholder alt fra tung matematik til menneskelig synsforståelse, og som en person der godt kan lide at bevæge sig i bredden, er det et rigtigt spændende område.

Privat er Lasse bosat i Randers, er gift og har tre børn, så huset er fuld af liv både på arbejde og i hjemmet. Lasse kan kontaktes på [email protected].

white paper

Få succes med dine annoncer!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hent vores White paper, som giver dig hjælp til succes med dine Facebook- og Instagram ads. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.