Google Ads

Det er ikke nogen nyhed at Google er en magtfaktor uden sidestykke online. Med Google i ryggen er potentialet og mulighederne for vækst ligeledes stor for virksomheder.

Potentialet og konverteringsmulighederne er umulige at negligere i henhold til Google Ads og Google Display Annoncering.

Hos SideWalk har vi stor erfaring i arbejdet med både Google Ads (tidligere Google AdWords) og Google Display annoncering.

Google Ads - det tekstbaserede element af din markedsføring

Google Ads er det, der foregår bag de annoncer, du ser på Google, hver gang du indtaster en søgning på søgemaskinen Google. Når du søger efter et produkt eller en serviceydelse i Google, er de fire øverste resultater altid betalte annoncer (og ofte de fire nederste). De annoncer kaldes Google Ads. De er enormt effektive, da du kan placere en tekstannonce direkte i synsfeltet, når der søges specifikt efter det du sælger. Her rammer du de købsmotiverede brugere og det er yderst effektivt.

80 % af folk der søger på internettet, anvender søgemaskinen Google.

Der er mulighed for at komme ud til flere med ens budskab / produkter. Af samme grund kan det være optimalt at benytte Google Ads i sin markedsføring.

SideWalk tilbyder at opbygge og skræddersy virksomheders Google Ads kampagne(r). I tæt samarbejde med kunden, klarlægger SideWalk forslag til søgeord, opsætning, samt annoncetekst til en dynamisk Google Ads kampagne. Vi følger, i en aftalt periode, kampagnen tæt, gennemgår indkomne data med kunden og kommer med forslag til ændringer / forbedringer af kampagnen.

I de fleste tilfælde arbejder vi frem mod, at kunden selv overtager kampagnen og vedligeholder sine Google Ads efter aftalt tid.

Der er dog også mulighed for at lave en aftale hvor SideWalk vedligeholder din(e) Google Ads kampagne(r). Ved denne aftale aftales naturligvis et fast tidsforbrug, som SideWalk har til rådighed om måneden / året.

SEO-Services-SideWalk
Google Ads-SideWalk-Agro Top

Google Display annoncering – det visuelle islæt i højsædet

I modsætning til de mere alment kendte Google Ads, så er Google Display annoncering opbygget af grafiske elementer såsom statiske og bevægelige reklamebannere (JPG, PNG, GIF, HTML5). Helt enkelt kan man også sige at det er billedet af ”varen”, der reklameres for, fremfor beskrivelsen af ”varen”, som det er tilfældet med Google Ads. Bannere med grafisk indhold har en påvist stærkere effekt i markedsføringen end tekstannoncering.

Google Display annoncering er et særdeles stærkt Pay-Per-Click annonceringsværktøj, der skaber øget bevågenhed og fokus på din virksomheds branding.

Via Google Displaynetværket kan du potentielt nå ud til 90 % af alle internetbrugere på verdensplan på tværs af flere millioner websites, nyhedssider, blogs og Google-websites såsom Gmail og YouTube. Displayannoncer og kampagner giver dig mulighed for at promovere din virksomhed, når folk surfer online, ser YouTube-videoer, tjekker Gmail eller bruger mobilenheder og apps.

Når først det visuelle udtryk i din annoncering er på plads, kan dine Google Ads Display annonceringer og kampagner målrettes effektivt mod din målgruppe, som bl.a. kan defineres ud fra emner, demografi og placering.

Sådan arbejder vi

1.
Afklaring

2.
Analyse

3.
Produktion

4.
Drift

SideWalk klarer dine Google Ads og din Google Display annoncering

Når dine Google Ads og/eller Google Display annoncer og kampagner er aktive, så er arbejdet ikke færdigt. Man kan ikke blot lade annonceringen passe sig selv og vente på at kunderne strømmer i butikken. Har man først kastet sig ud i annoncering og kampagner, så er vedligeholdelse nødvendig, hvis man vil undgå at ens marketingkroner blot fosser ud af kassen.

Efter at vi har opsat dine annoncer, tilbyder vi selvfølgelig også at varetage vedligeholdelsen af dem.

Lyder Google Ads og/eller Google Display annoncering til at være noget for dig?

SideWalk er klar til at tage en snak om din virksomheds potentiale, og vi giver dig selvfølgelig gerne et helt uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag på tlf. 71 96 10 66 eller send os en mail på info@side-walk.dk.

Google Ads-Services-SideWalk

Har du brug for hjælp til Google Ads?

Kontakt Ronny og hør mere om hvordan vi kan gøre en forskel for din virksomheds annoncering med Google Ads og/eller Google Display.

Ronny Dohm-SideWalk
Luk menu

Kontakt