Google Analytics

Google Analytics er et gratis analyse- og rapporteringsværktøj. Med Google Analytics får du nyttefuld indsigt i din virksomhed, dine kunders adfærd og dine annoncebudgetter. Google Analytics gør at man kan vurdere og analysere effekten af arbejdet og den digitale tilstedeværelse. Samtidig kan værktøjet også hjælpe dig med at afdække eventuelt uudnyttede potentialer. Værktøjet er også et solidt supplement til SEO og/eller Google Ads, så du kan følge med i om arbejdsindsatsen kaster de ønskede resultater af sig.

Fordelene ved Google Analytics

Google Analytics kan blandt andet give jer viden om, hvordan I tiltrækker flere kunder til jeres website, hvordan i fastholder kunderne på jeres website, hvordan I forbedrer jeres konverteringsrate, og hvordan I øger effekten af jeres Google Ads annoncer. I lærer med andre ord en masse om jeres målgruppes adfærd, så I nemmere kan målrette jeres aktiviteter mod dem.

Det er ikke nogen stor videnskab at opsætte Google Analytics på et website. Dog skal det siges, at hvis du ønsker maksimal udnyttelse af værktøjet, så er det ikke nok med en standardopsætning.

Hos SideWalk kender vi til vigtigheden af at opsætte og tilpasse Google Analytics efter de enkelte virksomheders behov. I denne kontekst kunne der f.eks. være tale om opsætning af hændelses- og e-handelssporing samt segmentering, der varetager både målsætning og brugere.

Google Analytics-Services-SideWalk

Sådan arbejder vi

1.
Afklaring

2.
Analyse

3.
Produktion

4.
Drift

Google Analytics-Services-SideWalk

SideWalk opsætter jeres Google Analytics

Skal vi hjælpe jer med Google Analytics?

Vi opsætter Google Analytics for jer efter en grundig forudgående dialog og sparring om jeres virksomhed (branche, målgruppe, etc.). Dette er med til at sikre jer den bedste oplevelse med Google Analytics.

Efter opsætning af Google Analytics er vi klar med kvalificeret vejledning omkring hvordan I selv opnår det bedst mulige resultat for jeres virksomhed med Google Analytics samt hvordan I henter data ud fra Analytics, så I på sigt kan forbedre jeres indsigt og øge jeres afkast.

Hvis du er klar til at kaste dig ud i Google Analytics, så er vi klar til at tage en snak med dig om dine muligheder.

Kontakt SideWalk på tlf. 71 96 10 66 eller skriv til os på info@side-walk.dk.

Skal vi hjælpe jer med opsætning af Google Analytics?

Kontakt Dinny og få en snak om hvordan du bedst muligt kommer igang med Google Analytics.

Dinny Eriksen-SideWalk
Luk menu

Kontakt