Hjemmesider

SideWalk er specialister i at udvikle hjemmesider, og samtidig udvikle et webdesign, der giver din virksomhed et indbydende, kreativt og visuelt ”look” online. Din hjemmeside er din visuelle identitet og dit ”vindue” til kunderne. Design og funktionalitet er i denne henseende to altafgørende faktorer.

Din hjemmesides webdesign

Hjemmesidedesign er en sammentømret, homogen løsning, der består af mange delelementer. Farvevalg, fonte, billeder går hånd i hånd med den klare brugervenlighed og brugerkommunikation. SideWalk sørger for den fulde integration og implementering af din hjemmeside med tilhørende webdesign, så dit nye website fremstår dynamisk og står mål med alle moderne trends. Dit website gøres naturligvis også responsivt, så kompatibiliteten med mobile enheder er i top.

I de fleste tilfælde vil vi også anbefale integration af UX Design og SEO for at højne brugeroplevelsen og brugervenligheden mest muligt. Et rodet, uoverskueligt website får de fleste til hurtigt at ”surfe” videre.

Det færdige design til hjemmesiden sættes op i et brugervenligt CMS. I langt de fleste tilfælde anvender vi et open source system, f.eks. WordPress, der giver dig fuld adgang til selv at publicere indhold, nyheder, billeder, rette indhold, osv.

Services-Hjemmesider-SideWalk

Sådan arbejder vi

1.
Afklaring

2.
Analyse

3.
Produktion

4.
Drift

Webdesign-Services-SideWalk-JPProfil

SideWalk – din ekspert i WordPress hjemmesider

Skal du have ny hjemmeside eller webshop, er et af vores kriterier, at vi ikke udvikler uden at have dig med i processen. Det er dit brand og din virksomheds identitet, vi har i hænderne, og af samme grund udvikler vi altid i tæt interaktion med kunden.

Det kan også være at du synes din eksisterende hjemmeside og/eller webshop trænger til en makeover af større eller mindre omfang. Redesign, videreudvikling og optimering af dit eksisterende website eller webshop tager vi også gerne hånd om. Hvis din hjemmeside trænger til nyt og knivskarpt content, så har vi et stærkt team, der kan udvikle layout og content, der går helt i tråd med dine ønsker og virksomhedens visuelle identitet.

SideWalk har en omfangsrig portefølje af udvikling af hjemmesider og webshops. Skal vi også udvikle en lækker hjemmeside og/eller webshop til dig – eller opgradere din eksisterende? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på udvikling af din hjemmeside/webdesign.

Kontakt os i dag på tlf. 71 96 10 66 eller skriv til info@side-walk.dk.

Ny hjemmeside?

Kontakt Per og få et knivskarpt tilbud på din nye hjemmeside allerede i dag.

Per Bjergager Winkel-SideWalk
Luk menu

Kontakt