Support

En god og alsidig supportaftale er vigtig for at man kan føle at ens løsning er velserviceret og i gode hænder. SideWalk tilbyder fuld support til samtlige løsninger inhouse. Det er et grundlæggende element i din sikkerhed for en stabil løsning. 

Support i SideWalk er en on-going aftale som dækker over nogle områder der unikt for kunden bliver serviceret i det omfang behovet er tilstede. En supportaftale kan være en god ide.

KLIPPEKORT #1

10 TIMER
DKK 750,- pr. time
  • Pris i alt eks. moms
  • DKK 7.500,-

KLIPPEKORT #2

20 TIMER
DKK 700,- pr. time
  • Pris i alt eks. moms
  • DKK 14.000,-

KLIPPEKORT #3

50 TIMER
DKK 650,- pr. time
  • Pris i alt eks. moms
  • DKK 32.500,-

SideWalk supportaftaler

Uanset om du ønsker en supportaftale til din hjemmeside, marketing aftale, webshop eller bookingsystem, kan vi sammen med kunden gennemgå krav og sætte de rammer som sikrer, at kunden altid har 100 procent styr på hvad en supportaftale dækker over.

Alle vores supportaftaler ligger inden for normal arbejdstid dvs. kl. 8:00 til 17:00 på alle hverdage.

Vi tilbyder dedikerede supportaftaler på serverhosting og større webshops som kræver det. Dette indebærer en særaftale i supportaftalen for at vi kan honorere dette arbejde for kunder.

Vi kører med daglig backup af alle hjemmesider og webshops som er hostet via SideWalk, herunder e-mail support uden for åbningstid.

Support-Services-SideWalk

Sådan arbejder vi

1.
Afklaring

2.
Analyse

3.
Produktion

4.
Drift

Support-Services-SideWalk

Fordele ved en supportaftale

I dag har teknologien sat sine tydelige spor og alle virksomheder bliver dagligt presset ud i situationer hvor de skal have et eksternt webbureau til at stå for drift og sikkerhed af deres online tilstedeværelse i større eller mindre grad.

Virksomheder er i dag nødt til at have fokus på drift og hastighed til deres digitale visitkort. Det vil sige at hjemmesiden skal være optimal og opdateret til de nyeste browserversioner, webshophastighed skal være optimal og mobilvenlig til smartphones, serverkapaciteten skal svare til trafikken på hjemmesiden og integrationerne til bl.a. kasseapparater, økonomisystemer og billeddatabaser skal køre uden problemer.

Alt dette kræver opmærksomhed – og det kan være en svær ting for små og mellemstore virksomheder at gennemskue. Derfor tilbyder vi i samarbejde med kunden, at udarbejde de ting som skal være i en supportaftale for at rammerne er i orden. Som virksomhed opnår du dermed flere fordele i form af professionel sparring til drift af dine løsninger, in house kompetencer i SideWalk, som svarer til det markedet kræver, et webbureau med eget server og supportcenter, og sidst, men ikke mindst, kan du som virksomhed dedikere din tid til det du er bedst til.

Start med en uforpligtende samtale omkring dine behov – vi giver gerne en vurdering.

Har du brug for support?

Kontakt Per og få mere at vide om SideWalks klippekort til support og mindre ad hoc-opgaver. Med et klippekort får du optimal support, service og du ved altid hvad du betaler for.

Hos Sidewalk tilbyder vi uforpligtende en vurdering af dine behov for en supportaftale.

Per Bjergager Winkel-SideWalk
Luk menu

Kontakt